İnceleme Tayyab Kart

Kart ücreti neden o kadar yüksek anlam veremedim. Ayrıca kullanım ücretide fazla. Bunun haberleri ilk çıktığında kart ücreti 119 aylık kullanım ücreti 7 TL idi. Birkaç gün öncesi.

Kart ücreti neden o kadar yüksek anlam veremedim. Ayrıca kullanım ücretide fazla. Bunun haberleri ilk çıktığında kart ücreti 119 aylık kullanım ücreti 7 TL idi. Birkaç gün öncesi.
İnsanların dini inançlarını sömürerek para tuzağına çekiyorlar gidip de bu kartı alanda vardır şimdi

Her ay birisini çekilişle umreye gönderdikleri içinmiş sitesinde öyle yazıyor.

Tamamen "x" tarikat üyelerinin birbirine para göndermesi için piyasaya sürülmüş bir kart. Senin benim gibi aklını kullanan insanlar bu kartı almaz.

Ek olarak "çekiliş" islam'a ters değil mi? Ben, benden kesilen kart aidatını haram edersem, kabe'ye giden kişi tamamen helal parayla mı gitmiş oluyor? İslam'ı sömürme projesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…