Tbl500BT Bluetooth kesik ses

emre uysal3

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar dilerim. tbl500bt isimli kablosuz kulaklık satın aldım. Kulaklık telefonumda problemsiz bir şekilde çalışıyor fakat bilgisayarımda ses sürekli kesik kesik geliyor ve düzgün çalışmıyor. İnternetten araştırma yaptım , bluetooth aygıt yöneticisinin güncel sürümünde olduğunu gördüm fakat bir çözüm bulamadım. Bilgisayarıma daha önce de bluetooth bağlantılı kulaklık bağlamayı denemiştim benzer bir ses sorunu ile karşılaşmıştım. Bu tarz bir problemle karşılaşan veya çözümünden anlayan var mı ?

bilgisayarımın sistem modeli : System Model: X555UB

Çözümü güncel sürücü vesaire değil. Wi-fi sinyalleri ile BT sinyallerinin çakışması sonucu ses kesilmesi yaşanıyor. Çözümünü bunun üzerinden araştırın. Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
evet problem oradaymış fakat çözümünü bulamadım. modem arayüzünde kanal değiştirme var onu bir kaç kanal değiştirerek denedim fakat olmadı. 2.4Ghz Frekans alıyor ve o sabit değiştiremiyorum malesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı