TC Electronic Impact Twin Bilinmeyen Aygıt Sorunu

Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
5
Arkadaşlar Windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum, Tc electronic impact twin ses kartım var. Bilgisayara bağladığımda unknown device sorunuyla karşılaşıyorum, anakartım Gigabyte B75 - DV2

MSI'ın anakarta takılan firewire çoklayıcısını kullanıyorum "Sokete takılan" yalnız sokete bağladığımda usb olarak algılıyor zannediyorum. Bunun bir çözümü olduğuna eminim çünkü ses kartını kapatıp açtığımda bilgisayar tanıyor ama yukarıda bahsi geçen unknown device sorunuyla karşılaşıyorum.

Driver veya benzeri bileşenleri internetten aradığımda bir çözüme ulaşamadım ne yazık ki. Anakartımı incelerseniz sadece ekran kartı girişi var o yüzden IEEE 1394 de takamıyorum. En son sizin yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Şimdiden yardımcı olabilen herkese çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı