TC kimlik bilgilerimi bulan kişi ne yapabilir?

Dostum 14 yaşındaki çocuğu dava mı etsinler, kendince şaka yapıyor. Gidip kendi anne babasına söylerse onlarda o çocuğunkiyle konuşur kulağını çeker en fazla. Sizin yaş grubu olduğundan korkup ciddi bir şey var sanıyorsunuz ama gerek yok korkmaya.

Her türlü sırrın var ama soy adını bilmiyor öyle mi?
Öyle hocam hiçbir yerde adımı ve soy adımı kullanmıyorum söylemedim de.

Annesi ve babası umursamıyor yurtta kalıyor çocuk söylesem de bir şey yapmazlar.

Aynı yaştayız. 5 yıldır arkadaşım olur her türlü sırrım var korkuyorum açıkçası biraz. Belki bu konuyu görür sıkıntı çıkarır.

Evet, bir çılgınlık yap ve şikayet et. Bu senin bilgilerinin arkadaşından çalınamayacağı anlamına gelmiyor. Sonuçta hacker değilsiniz ve bu bilgileri korumak için fazla bir bilginiz yok. (bende beynimi kullanarak tahmin yapıyorum yanlış anlama)

Belli ki arkadaşınızj sanaldan bulmuşsunuz. Direkt güvenmişsiniz. Sanalda takma isimler kullanın.

Aynısı bana oldu arkadaşım bir başkasına buldurtmuştu konuşmayı kestim ben siz de öyle yapın bence.

Öyle hocam hiçbir yerde adımı ve soy adımı kullanmıyorum söylemedim de.

Annesi ve babası umursamıyor yurtta kalıyor çocuk söylesem de bir şey yapmazlar.
İletişimini kesme vaktin gelmiş o zaman, bir şey olmaz korkmayın şu salaklardan artık. Dilimizde tüy bitti velet adı üstünde.

Yılanın başını yavruyken ezeceksin gibi bir söz vardı. Bugün bunu yapan yarın neler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…