Dediğimi yapabilirsin git polise ihbar et sonra da bir de tazminat açarsın dersin ki kişisel bilgilerimi kullanıyor beni tehdit ediyor al bir de tazminatı aç sana bir daha dokunamaz emin ol.
Ben buna şakalaşma demem sonuçta bunu yapanda dediğinize göre çocuk ve bu şey suç ayrıca bu bilgiler tahminimce bir çocuk tarafından fazla korunamaz ve çalınabilir. Şakalaşma deyip geçmemek lazım bilgileri çalınırsa daha kötu olur.
Dostum 14 yaşındaki çocuğu dava mı etsinler, kendince şaka yapıyor. Gidip kendi anne babasına söylerse onlarda o çocuğunkiyle konuşur kulağını çeker en fazla. Sizin yaş grubu olduğundan korkup ciddi bir şey var sanıyorsunuz ama gerek yok korkmaya.
Dostum 14 yaşındaki çocuğu dava mı etsinler, kendince şaka yapıyor. Gidip kendi anne babasına söylerse onlarda o çocuğunkiyle konuşur kulağını çeker en fazla. Sizin yaş grubu olduğundan korkup ciddi bir şey var sanıyorsunuz ama gerek yok korkmaya.
Mernis Data ile herkes birinin TC'sini kolayca bulabilir. Klasik Türkiye sorunları işte n'aparsın. Bu arada sadece TC ile hiçbir şey yapamaz haberiniz olsun.
Evet, bir çılgınlık yap ve şikayet et. Bu senin bilgilerinin arkadaşından çalınamayacağı anlamına gelmiyor. Sonuçta hacker değilsiniz ve bu bilgileri korumak için fazla bir bilginiz yok. (bende beynimi kullanarak tahmin yapıyorum yanlış anlama)