TCL 10 Pro alınır mı?

Bütçe
3200
Selam herkese. Kendime yeni bir telefon bakıyorum, 3200 TL bütçem var. Bu bütçeye Realme 7 ve POCO X3 NFC gibi modeller en iyisi gibi duruyordu. POCO X3 içime bir türlü sinmedi Realme 7'nin de 64 GB olması kafamı karıştırdı yani ikisine de içim sinmedi diyebilirim. Son zamanlarda TCL 10 Pro'nun fiyatının 3100 TL civarına düştüğünü gördüm. Telefondan beklentilerim iyi kamerası, iyi bir ekranının olması ve iyi performansının olması. TCL 10 Pro'nun kamerası ve ekranı güzel gibi duruyor ama işlemcisi diğer iki modele göre daha geride kalıyor. Sizce kamerası iyi mi ve işlemci performansı çok düşük müdür? Fikrinizi almak istiyorum telefon da aşırı hoşuma gitti ne yapsam bilemedim.

Hocam uzun yıllar kullanacaksanız TCL 10 Pro alınmaz.

Rastgele yorumlara gelip, biri güzel demiş ise; "kesin alınır" diyen tiplerden.

Rastgele falan değil, özelliklerine göre güzel bir telefon. O fiyata öyle telefon bulamazsınız, bende kullanıyorum. Bu arada asabınıza dikkat edin, bilmediğiniz insanlara saçma yorumlar yapmayın. Bu arada seni anakart vb. hiçbir konuda göremiyorum?

Son düzenleme:
😂😂 Telefonu kullanan birinin yorumlarına ihtiyacım var ama telefonu kullanan çok az kişi var 😂

Hocam kullanan kişilerin yorumuna ihtiyacınız yok.
Ben mesela Realme 7 kullanmıyorum ama kullanıcı yorumlarından ve cihazın teknik özelliklerinden cihaz hakkında konuşabiliyorum.

Uzun ömürlü bir cihaz istiyorsanız bütçe arttırıp Realme 7 Pro almanızı öneririm.

Hocam uzun yıllar kullanacaksanız TCL 10 Pro alınmaz.

Sizce 3 yıl gibi bir süre için idare edebilir mi? (fazla oyun oynayan birisi değilim) diğer mesajınız için de bütçeyi maalesef artırma şansım yok hocam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Rastgele falan değil, özelliklerine göre güzel bir telefon. O fiyata öyle telefon bulamazsınız, bende kullanıyorum. Bu arada asabınıza dikkat edin, bilmediğiniz insanlara saçma yorumlar yapmayın. Bu arada seni anakart vb. hiçbir konuda göremiyorum?

Hocam sakin olun gerilmeye gerek yok 😂 Rica etsem size göre artı ve eksi yönlerini söyleyebilir misiniz telefonun kamera, şarj olma süresi, performans gibi konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce 3 yıl gibi bir süre için idare edebilir mi? (fazla oyun oynayan birisi değilim) diğer mesajınız için de bütçeyi maalesef artırma şansım yok hocam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hocam sakin olun gerilmeye gerek yok 😂 rica etsem size göre artı ve eksi yönlerini söyleyebilir misiniz telefonun kamera şarj olma süresi performans gibi konularda.

3 yıl idare edebilir gibiii. Yaneee. 😅
Ama Realme 7 daha iyi bana göre o telefon için 3 yılı rahat götürür diyebilirim.

Hocam sakin olun gerilmeye gerek yok 😂 rica etsem size göre artı ve eksi yönlerini söyleyebilir misiniz telefonun kamera şarj olma süresi performans gibi konularda.

Performans konusunda iyi, kamera idare eder. Şarj olma süreside iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı