X3 PRO veya X3 NFC daha iyi bir tercih olur.Telefonu kullanan birinin yorumlarına ihtiyacım var ama telefonu kullanan çok az kişi var.
X3 PRO veya X3 NFC daha iyi bir tercih olur.Telefonu kullanan birinin yorumlarına ihtiyacım var ama telefonu kullanan çok az kişi var.
X3 pro bütçeyi geçiyo X3 NFC de içime sinmedi sıkıntı yaşayan çok olduğu içinX3 PRO veya X3 NFC daha iyi bir tercih olur.
Selam herkese. Kendime yeni bir telefon bakıyorum, 3200 TL bütçem var. Bu bütçeye Realme 7 ve POCO X3 NFC gibi modeller en iyisi gibi duruyordu. POCO X3 içime bir türlü sinmedi Realme 7'nin de 64 GB olması kafamı karıştırdı yani ikisine de içim sinmedi diyebilirim. Son zamanlarda TCL 10 Pro'nun fiyatının 3100 TL civarına düştüğünü gördüm. Telefondan beklentilerim iyi kamerası, iyi bir ekranının olması ve iyi performansının olması. TCL 10 Pro'nun kamerası ve ekranı güzel gibi duruyor ama işlemcisi diğer iki modele göre daha geride kalıyor. Sizce kamerası iyi mi ve işlemci performansı çok düşük müdür? Fikrinizi almak istiyorum telefon da aşırı hoşuma gitti ne yapsam bilemedim.
Rastgele yorumlara gelip, biri güzel demiş ise; "kesin alınır" diyen tiplerden.
Telefonu kullanan birinin yorumlarına ihtiyacım var ama telefonu kullanan çok az kişi var
![]()
Hocam uzun yıllar kullanacaksanız TCL 10 Pro alınmaz.
Rastgele falan değil, özelliklerine göre güzel bir telefon. O fiyata öyle telefon bulamazsınız, bende kullanıyorum. Bu arada asabınıza dikkat edin, bilmediğiniz insanlara saçma yorumlar yapmayın. Bu arada seni anakart vb. hiçbir konuda göremiyorum?
Sizce 3 yıl gibi bir süre için idare edebilir mi? (fazla oyun oynayan birisi değilim) diğer mesajınız için de bütçeyi maalesef artırma şansım yok hocam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sizce 3 yıl gibi bir süre için idare edebilir mi? (fazla oyun oynayan birisi değilim) diğer mesajınız için de bütçeyi maalesef artırma şansım yok hocam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hocam sakin olun gerilmeye gerek yokrica etsem size göre artı ve eksi yönlerini söyleyebilir misiniz telefonun kamera şarj olma süresi performans gibi konularda.
Teşekkürler hocam.3 yıl idare edebilir gibi duruyor hocam.
Hocam sakin olun gerilmeye gerek yokrica etsem size göre artı ve eksi yönlerini söyleyebilir misiniz telefonun kamera şarj olma süresi performans gibi konularda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.