TCL 50C655 50 inç 21500 liraya alınır mı?

Bu fiyata alınır mı bilmem ama yazılımı sıkıntılı. Özellikle TV'yi ilk açtığında arayüzde ve uygulamalarda kasma donma olabilir. Bizde daha üst modeli var YouTube'dan çıkıp Amazon'a girerken bile geç tepki yüzünden yanlış şeylere tıklıyorum ve uğraştırıyor.

Eğer fişten çekip açarsanız ilk açılış olduğundan kasmalar olabiliyor zaten, benim bahsettiğim tuşundan kapatıp açtıktan sonrası. Dayımlarda ve misafirliğe gittiğim evlerdeki TV'lerde böyle değildi, Google TV'den kaynaklı bu sorunlar da açılış logosu bile kasıyor.

Bu fiyata alınır mı bilmem ama yazılımı sıkıntılı. Özellikle TV'yi ilk açtığında arayüzde ve uygulamalarda kasma donma olabilir. Bizde daha üst modeli var YouTube'dan çıkıp Amazon'a girerken bile geç tepki yüzünden yanlış şeylere tıklıyorum ve uğraştırıyor.

Eğer fişten çekip açarsanız ilk açılış olduğundan kasmalar olabiliyor zaten, benim bahsettiğim tuşundan kapatıp açtıktan sonrası. Dayımlarda ve misafirliğe gittiğim evlerdeki TV'lerde böyle değildi, Google TV'den kaynaklı bu sorunlar da açılış logosu bile kasıyor.
Peki alternatif ne alınabilir bu fiyata önerin var mı

Hocam televizyonlardan anlamıyorum, sadece donanım olarak zayıf olan ve Google TV kullanan modellerde kasma olacaktır. Birkaç tecrübeme göre size yaşadıklarımı anlatmak istedim.
Anladım. Bu fiyatlarda da hep google ve android tvler var. Ne yapacağımı bilemedim şimdi. Ayrı Box alıp mı taksam acaba? Elimde mi box s var 2019dan falan kalma.

Anladım. Bu fiyatlarda da hep Google ve Android TV'ler var. Ne yapacağımı bilemedim şimdi. Ayrı box alıp mı taksam acaba? Elimde Mi Box S var 2019'dan falan kalma.

Dediğiniz şekilde daha ucuz ve mantıklı olur, zaten donanım olarak aynı olacaklar ama Mi Box S'de Android TV varsa daha akıcı olur diye düşünüyorum.

Ben de bu modeli almayı düşünüyorum ama aklıma takılan TCL kaliteli bir marka mı?

Sen ne yaptın kardeşimdostum.

Marka oldukça kaliteli TV konusunda. Dediğim gibi donanım olarak zayıf olduğundan arayüzde ve uygulamaları kullanırken takılma durumları oluyor. Ek olarak kumandasındaki yazılar 1-2 seneye siliniyor. Görüntü ve ses olarak gayet iyi.

Ben de bu modeli almayı düşünüyorum ama aklıma takılan TCL kaliteli bir marka mı?

Sen ne yaptın kardeşimdostum.
Televizyonu ananem için alacaktık sadece tv kanalları izliyor o yüzden gittim 43 inç 4k samsung'un akıllı monitörünü bir de next'in uydu alıcısını aldım 22bin lira yerine 8000 liraya kapadık işi

Yazılımla alakalı sıkıntıları başka dile getirenler de var kullanan arkadaşlar cevap verirse çok iyi olur. Cihazlar güncelleme alıyor mu, bu eksiklikler gideriliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı