TCL 55C755 görüntü ayarları nasıl olmalı?

Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi günler. 55C755 televizyonda en iyi görüntü ayarları nasıldır ve hangi ayarları açmalıyız veya kapamalıyız? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, herkese iyi günler. 55C755 televizyonda en iyi görüntü ayarları nasıldır ve hangi ayarları açmalıyız veya kapamalıyız? Şimdiden teşekkürler.

Ben canlı Full kontras kullanırım arka işikar Full olmalı. Zaten TV'de iyi işleme varsa iyi renk veriyorsa çok fazla sonuç değişmez. Her koşulda iyidir. Ucuz TV de sıkıntı.

Hocam cihaz Kargo'da ben önceden konu açayım dedim ama bir abide satın aldı çok memnun bayağı araştırdım bu cihazi herkes memnun tam bir PS5 canavarı cihaz televizyon geldiğinde buraya tekrar yazarım kendi görüşlerimi.

Tamamdır hocam hayırlı olsun, önerdiğin görüntü ayarı varsa bilgilendirirsen güzel olur

Tamamdır hocam hayırlı olsun, önerdiğin görüntü ayarı varsa bilgilendirirsen güzel olur
Teşekkürler hocam televizyon gelsin herşeyi yazacağım

Tamamdır hocam hayırlı olsun, önerdiğin görüntü ayarı varsa bilgilendirirsen güzel olur.

Hocam televizyon kuruldu ben birkaç gün deneyimleyim dedim cidden çok güzel TV kalitesi olsun sesi olsun bayağı iyi ben ağırlıklı olarak PS5 oynuyorum eski TV ile karsilastirdigim zaman çok farklilik hissettim yani eski TV'de boşuna 1 sene oynamışım C755 ile bambaska bir oyun deneyimi oldu hiç pişman değilim bayağı canavar bir televizyon üstelik MiniLED olması'da çok iyi siyahlar gerçek siyah OLED'e benziyor menü geçişi olsun kanal geçişi olsun aşırı hızlı televizyon ve Gaming TV olduğu için çok memnun kaldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı