TCL 65C935 vs Samsung 65QN90C

Rica ederim, simdiden hayirli olsun. Aldiginizda konuya yazarsiniz.
Hocam selamlar. 65 inçin odaya çok büyük geleceğini görüp 55 inç almaya karar verdim. Evi yeni yeni dizdiğimiz için mesafeyi ölçüp hangisi daha uygun olur diye bakamamıştım. Sizide uğraştırdık kusura bakmayın. 55 inç için TCL 55C835'i buldum nasıldır? Sizde bana hem Mini LED hem de OLED kısmında 55 inç olarak aradığım özelliklerde iki tane televizyon önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Hocam rahatsız ediyorum müsait olabildiniz mi acaba? Yılbaşı zamları geçmeden önce almak istiyorum da. Sizin tavsiyeniz olmadan hareket etmek istemedim.
Pardon unutmusum. Simdi bakiyorum.

OLED;
Mini LED;

Son düzenleme:
Pardon unutmusum. Simdi bakiyorum.

OLED;
Mini LED;
Teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık.

Biraz videolarda gezinirken şöyle bir televizyona denk geldim incelemeleride gayet olumlu ve fiyatı neden böyle anlayabilmiş değilim açıkçası. Bilginiz var mı?

Teknosa.com

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık.

Biraz videolarda gezinirken şöyle bir televizyona denk geldim incelemeleride gayet olumlu ve fiyatı neden böyle anlayabilmiş değilim açıkçası. Bilginiz var mı?

Teknosa.com
Yarin cevap verecegim hocam. Bu monitor yeni muhtemelen, arastirmam gerek.

Yarin cevap verecegim hocam. Bu monitor yeni muhtemelen, arastirmam gerek.
Hocam tekrardan merhabalar sizi son kez rahatsız edeceğim kusura bakmayın. Daha ucuz ve Dolby Vision teknolojisi bulunmasından dolayı TCL 55C835'i araştırdım. Sizce yinede Samsung 55QN90C'mi tercih etmeliyim? Aradaki fiyat farkı 12.000TL (TCL daha ucuz) bu fiyat farkına değer mi Samsung'a? Şimdiden teşekkürler.

Hocam tekrardan merhaba sizi son kez rahatsız edeceğim kusura bakmayın. Daha ucuz ve Dolby vision teknolojisi bulunmasından dolayı TCL 55C835'i araştırdım. Sizce yine de Samsung 55qn90C'mi tercih etmeliyim? Aradaki fiyat farkı 12.000TL (TCL daha ucuz) bu fiyat farkına değer mi Samsung'a? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba hocam,
Kararınız ne yönde oldu? Bende 65qn90C almayı düşünüyorum da.

Merhaba hocam,
Kararınız ne yönde oldu? Bende 65qn90C almayı düşünüyorum da.
Daha almadım hocam. TCL'nin yeni seri televizyonlarını bekliyorum. En aklıma yatan C845 ve C935 olmuştu fakat onlarda stokta yok. Ama seçimim Mini LED olacak. OLED'in yanığıyla uğraşamam o kadar para verip. Bayilere gidip sordum kısaca yanarsa yapacak birşey yok diyolar. Uydu kanalları izleyen birisi değilim, televizyonuda sadece akşamları maksimum 3-4 saat dizi, film ve oyun için kullanacağım ama yinede sırf bu kadar para ödeyipte sorun çıkabileceğini bildiğim için Mini LED tercih edeceğim. Bir ton para öde ekranın yansın sonra yapacak birşey yok. Saçmalık.

Bu arada QN90C yerine QN85C tercih edebilirsiniz. Aralarında çok fark olmadığını duymuştum ve QN85C şuan 12.000TL daha ucuz. Şahsen kısıtlı uygulama ve Dolby Vision gibi özellikleri barındırmamasından ötürü ben Samsung tercih etmeyeceğim.

Daha almadım hocam. TCL'nin yeni seri televizyonlarını bekliyorum. En aklıma yatan C845 ve C935 olmuştu fakat onlarda stokta yok. Ama seçimim mini LED olacak. OLED'in yanığıyla uğraşamam o kadar para verip. Bayilere gidip sordum kısaca yanarsa yapacak bir şey yok diyorlar. Uydu kanalları izleyen birisi değilim, televizyonuda sadece akşamları maksimum 3-4 saat dizi, film ve oyun için kullanacağım ama yine de sırf bu kadar para ödeyipte sorun çıkabileceğini bildiğim için mini LED tercih edeceğim. Bir ton para öde ekranın yansın sonra yapacak bir şey yok. Saçmalık.

Bu arada QN90C yerine QN85C tercih edebilirsiniz. Aralarında çok fark olmadığını duymuştum ve QN85C şu an 12.000TL daha ucuz. Şahsen kısıtlı uygulama ve Dolby vision gibi özellikleri barındırmamasından ötürü ben Samsung tercih etmeyeceğim.

Merhaba,

Dün akasya AVM'de 85C ve 90C modelini yan yana açık halinde görüntüledim. Anti glare ve ekstra parlaklık durumundan, bir sebepte Samsung'un 85C modelini bayilerde sergiletmesinin yasak olmasından dolayı bir şüpheye düştüm. Bu sebepten dolayı da 67500 +4000TL parakart ile birlikte 90C almış bulunuyorum. Benim kullanımımda genelde PS5, film, dizi ve maç izlemek olacak.
Sevgiler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı