TCL C745 TV PS5 üzerinden 60 Hz veriyor

berkay62

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, TCL C745 televizyonunu aldım, PS5 üzerinden sadece 60Hz alabiliyorum. PS üzerinden çözünürlük değiştiriyorum değişmiyor test edince desteklendiğini görebiliyorum. PS ve TV üzerinden ayarları da yaptım ek olarak HDMI kablosunu da fark denedim ama bir türlü değiştiremedim. Destekleriniz için teşekkürler.

Merhaba, TCL C745 televizyonunu aldım, PS5 üzerinden sadece 60Hz alabiliyorum. PS üzerinden çözünürlük değiştiriyorum değişmiyor test edince desteklendiğini görebiliyorum. PS ve TV üzerinden ayarları da yaptım ek olarak HDMI kablosunu da fark denedim ama bir türlü değiştiremedim. Destekleriniz için teşekkürler.

Hocam DisplayPort kablosunu denediniz mi?

HDMI 1.0 144Hz desteklemiyor diye biliyorum.

HDMI 1.0 144Hz desteklemiyor diye biliyorum.
Display portu denemedim ama taktığım Hdmi soketinde 144 hz yazısı var ve bir çok kişi de 60 hz yukarısını alabiliyor diye gördüm.

TV ayarlarından ayarlamanız lazım. 120Hz modu açmadan olmuyor.
Ayarlar-ekran ve ses-resim- gelişmiş ayarlar-hareket- 120Hz seçeneğini seçin.
Bu ayarı ps5 kanalına geçmeden açabiliyorum ama ps5 kısmına geçince dinamik hızlandırma kısmı kapalı ve değiştirmeme imkan vermiyor.

Bu ayarı PS5 kanalına geçmeden açabiliyorum ama PS5 kısmına geçince dinamik hızlandırma kısmı kapalı ve değiştirmeme imkan vermiyor.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? PS5 her oyunda 120FPS desteklemiyor.

DisplayPort'u denemedim ama taktığım HDMI soketinde 144 Hz yazısı var ve birçok kişi de 60 Hz yukarısını alabiliyor diye gördüm.

Bu ayarı PS5 kanalına geçmeden açabiliyorum ama PS5 kısmına geçince dinamik hızlandırma kısmı kapalı ve değiştirmeme imkan vermiyor.

Hocam HDMI 2.0 hariç desteklemiyor. Eğer bir yakınınızdan kabloyu temin edip dener mısınız? Belki 1440p yazıyordur.

Merhabalar, belki yanlış ayar yapmış olabilirim diye sıfırlama yaptım. Şuan güncel olarak Avatar’da 120 hz alabiliyorum, teşekkürler.

Merhaba, belki yanlış ayar yapmış olabilirim diye sıfırlama yaptım. Şu an güncel olarak Avatar'da 120 Hz alabiliyorum, teşekkürler.

Sıfırlamaktan kastınız nedir acaba? TV'nin kendi güncel ayarlarıyla mı bıraktınız. Aynı sorun bende de var ve 60 Hz üstü alamıyorum oyunlarda. Kablo denemesi yaptım, PS5 ayarlarından denetleme yapınca 120 Hz gösteriyor yalnız oyunlar da 120 Hz'yi vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı