spacewizard
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar ben şunu aldım TCL 40S5400A 102 Ekran Full HD Android Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri
Çok kötü bir televizyon, denk gelirseniz almayın
. LED'lerin bazıları dikey şekilde bozulmuş olarak geldi direkt, bir de normal mi bilmiyorum ama 40 inç olmasına rağmen çözünürlüğü 1080P'den yukarı çıkmıyor, öyle olunca da görüntü kalitesiz görünüyor ve televizyonun Android sistemi bildiğin Windows 10 kurulmuş DDR1 bilgisayar gibi kasıyor.
Ayrıca bu televizyonu satanlardan da televizyon veya hiçbir şey alınmaz arkadaşlar. Sadece bir kablo taktırmak için teknik servis çağırmadım. Televizyonun paketinin hiçbir yerinde zaten bant falan da yoktu, ekranında koruyucu bant vardı onu da sökmedim, hatta geri yollayıp kutusunu hiç açmadım diye yuttursam yuttururdum. "televizyonun paketini yanında veli olan çocuk gibi teknik servisi çağırıp onlarla birlikte açmadığım" için satıcı caz yapıp duruyor iade almamak için, bu markayı hiç almayın arkadaşlar.
Çok kötü bir televizyon, denk gelirseniz almayın
Ayrıca bu televizyonu satanlardan da televizyon veya hiçbir şey alınmaz arkadaşlar. Sadece bir kablo taktırmak için teknik servis çağırmadım. Televizyonun paketinin hiçbir yerinde zaten bant falan da yoktu, ekranında koruyucu bant vardı onu da sökmedim, hatta geri yollayıp kutusunu hiç açmadım diye yuttursam yuttururdum. "televizyonun paketini yanında veli olan çocuk gibi teknik servisi çağırıp onlarla birlikte açmadığım" için satıcı caz yapıp duruyor iade almamak için, bu markayı hiç almayın arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör: