TD-W9970 Düşük İndirme Hızı

Tayfunyilmaz16

Centipat
TP-Link Donanım Sürümü: TD-W9970 V4 00000000 kullanıyorum.
100 MB indirme hızım olmasına ragmen 25 MB'dan fazla alamıyorum.
Yapmam gereken ayar var mı, anlamadım. Modem arayüzünden bakmadıgım yer kalmadı, bir türlü hızım yükselmiyor.
Bu arada upload hızımda herhangi bir sorun yok.

Dosya Ekleri

• hız.png
    hız.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmam gereken ayar var mı, anlamadım. Modem arayüzünden bakmadıgım yer kalmadı, bir türlü hızım yükselmiyor.

Müşteri hizmetlerini aradın mı?

Modem ara yüzünden hat değerlerini atabilir misiniz?
Paylaşmış olduğunuz ekran görüntüsü veri hızıdır. Modem ile bilgisayar arasında veri akışı var.

Altyapı zaten 100Mbps desteklemiyor.
modemi ilk kurdugumdada aynı sorunla karşılaşmıştım msi dragon center dan lan manageri kapattıgımda 35 mbps nin tamamını almıştım. 2 gün önce ben işteyken internet gidiyor annem modemi kapatıp açacagına modemi resetliyor baştan kurulum yapmak zorunda kaldım ve bu sefer lan manager i kapatmama ragmen hız artmıyor. Zaten 100 Mbps si daha yeni yaptım 1 gün oldu dedim bari 100 yapsam 70 alsam yeterli diye ama oda olmadı. Ttnet ile konuştugumda 70 80 e kadar destekler demişlerdi. Merak ettigim benim bilgisayarımda internet hızını kısıtlayan bir program olabilirmi

modemi ilk kurdugumdada aynı sorunla karşılaşmıştım msi dragon center dan lan manageri kapattıgımda 35 mbps nin tamamını almıştım. 2 gün önce ben işteyken internet gidiyor annem modemi kapatıp açacagına modemi resetliyor baştan kurulum yapmak zorunda kaldım ve bu sefer lan manager i kapatmama ragmen hız artmıyor. Zaten 100 Mbps si daha yeni yaptım 1 gün oldu dedim bari 100 yapsam 70 alsam yeterli diye ama oda olmadı. Ttnet ile konuştugumda 70 80 e kadar destekler demişlerdi. Merak ettigim benim bilgisayarımda internet hızını kısıtlayan bir program olabilirmi
Sizin bina içi tesisatınızda problem var gibi duruyor. Altyapı sorgulamasında ne kadar alabileceğiniz gözüküyor?

Modemi ilk kurdugumdada aynı sorunla karşılaşmıştım MSI Dragon Center'dan LAN Manager'i kapattıgımda 35 Mbps'nin tamamını almıştım. 2 gün önce ben işteyken internet gidiyor annem modemi kapatıp açacagına modemi resetliyor baştan kurulum yapmak zorunda kaldım ve bu sefer LAN Manager'i kapatmama ragmen hız artmıyor. Zaten 100 Mbps'si daha yeni yaptım 1 gün oldu dedim bari 100 yapsam 70 alsam yeterli diye ama o da olmadı. TTNET ile konuştugumda 70 80'e kadar destekler demişlerdi. Merak ettigim benim bilgisayarımda internet hızını kısıtlayan bir program olabilir mi?

Bilgisayar ile ilgili bir durum söz konusu değil.
Hattınızdan modeminize 26 Mbps hız geliyor. SNR değeri çok düşük kopmaların meydana gelmesi söz konusu. Bu sebepten ötürü hızınız daha fazla arttırılamaz.
Port değişimiyle veya tesisat yenilenmesi ile sözleşme hızınızı kullanabilme ihtimaliniz var ancak bunu Türk Telekom ile görüşmeniz gerekiyor. Sözleşme hızını kullanamadığınızı, SNR değerinin düşük olduğunu ve 26Mbps hız aldığınızı söyleyin.

Bilgisayar ile ilgili bir durum söz konusu değil.
Hattınızdan modeminize 26 Mbps hız geliyor. SNR değeri çok düşük kopmaların meydana gelmesi söz konusu. Bu sebepten ötürü hızınız daha fazla arttırılamaz.
Port değişimiyle veya tesisat yenilenmesi ile sözleşme hızınızı kullanabilme ihtimaliniz var ancak bunu Türk Telekom ile görüşmeniz gerekiyor. Sözleşme hızını kullanamadığınızı, SNR değerinin düşük olduğunu ve 26Mbps hız aldığınızı söyleyin.
evet ttnet kaynaklıymış aradım gelip düzelttiler. teşekkürler ilgin için

Dosya Ekleri

• hız4.png
    hız4.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 92

Technopat Haberler

Geri
Yukarı