TD W9970V3 Firmware güncellemesi görünmüyor

Daha fazla  
Benim Tp-link TD-W9970 model modemim var ve firmware update yapacağım. Benim modemimin yazılım versiyonu budur, bkz:

1658586559909.png

Ancak websitesinde arattığıma göre en son 2019 sürümlü bir güncelleme var (Site). Bu konuya açıklık getiremedim beni aydınlatır mısınız?

Not: Modemin altına baktım ve TD-W9970 v3 yazıyordu.

Artı olarak:

1658586786178.png

Benim TP-Link TD-W9970 model modemim var ve Firmware Update yapacağım. Benim modemimin yazılım versiyonu budur, bkz:

Eki Görüntüle 1461196

Ancak web sitesinde arattığıma göre en son 2019 sürümlü bir güncelleme var (Site). Bu konuya açıklık getiremedim beni aydınlatır mısınız?

Not: Modemin altına baktım ve TD-W9970 V3 yazıyordu.

Artı olarak:

Eki Görüntüle 1461197

Bu modem yanlış bilmiyor isem Türk Telekom modemi bu modemlere pek güncelleme gelmez.
Neden güncelleme istiyorsunuz?

Bu modem yanlış bilmiyor isem Türk Telekom modemi bu modemlere pek güncelleme gelmez.
Neden güncelleme istiyorsunuz?
Açıkçası Technopat'ın son videsoundan dolayı içime kurt düştü bende merak edip baktım.

Bu modem Türk Telekom'un veya TTNET'in size sağladığı modem mi? Eğer öyle ise güncelleme yapmanız pek mümkün değil diye biliyorum.

Evet o, zaten web sitesindeki modelle birebir değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet dediğim video ama QoS bu modellerde vardı diye hatırlıyorum.
Ama aktifmi bilemem.
Telekom kilitlemiş olabilir.
Açık kaynak yazılımlara OpenWrt gibi bakabilirsiniz ama modemin uçma ihtimali var haberiniz olsun.

TurkTelekom'um verdiği modemler kendi kendini güncelliyor bildiğim kadarıyla. 21. sürüm 2021 yılında çıkan sürümdür. 1 Aralık 2021

Technopat Haberler

Geri
Yukarı