TD500 kasaya Arctic Liquid Freezer II 360mm sığar mı?

floscy

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2020
Mesajlar
273
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba TD500 kasam var Crucial Ballistix 8x4 RGB RAM'lerim var kasanın üstüne bu soğutucuyu takmak istiyorum. Kasaya girer mi veya RAM'lere çarpıp oturmamazlık yapar mı?
Alternatif soğutucular önerebilirsiniz işlemcim i7 12700KF.
 
Coolor Master Master box TD500 V2 kasaya ön tarafa güzel oluyor. Üst tarafta sürtme olacaığını düşünüyorum çünkü alttaki resme bakarsanız sadece 2 fan takılmış halde bile ramlare ne kadar yaklaştığını görürsünüz ayrıca LF2'nin radyatörünün ne kadar kalın olduğunu biliyosunuz :) bunu da göz önünde bulundurun.

Gönül isterdi Phanteks P500A öneriyim size de stoklarda göremedim.

Eki Görüntüle 1735509


Küçük profil RAM kullanırsan sürtme olmadan rahat bir şekilde sığıyor ve benim üst taraf LF2 3 fan var ön tarafta da 3 tane fan var hiçbir sürtme olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük profil RAM kullanırssan sürtme olmadan raht bir şekilde sığıyor ve benim üst taraf LF2 3 fan var ön tarafta da 3 tane fan var hiçbir sürtme olmuyor.

Vallahi can dostum yüce insan ben resimlere bakarak söyledim tabii ki sen kullanıyosun resimlerin bir hükmü kalmamıştır benim için senin dediğin daha doğrudur.

Ben ilk kasa alacağım zaman çok kararsız kalmıştım P500A almıştım Arctic'i sığdırmak için TD500 gözüm kesmemişti acaba nasıl oldu resim çekmen mümkün müdür ne kadar ramlare yaklaştığını ve kasada nasıl yer kapladığını görebilir miyim senin içinde uyugunsa tabii ki. Bir de yukarı monte ederken radyatörün vidaları tam denk geldi mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı