TD500 mesh kasa fan sesi sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Merhaba, arkadaşlar fanların normalde sesi çıkmıyor yani gayet güzel fakat bir gün yatarken açık bıraktım ve size aşağıda ses kaydını attığım şekilde yükselip alçalan bir ses geldiğini gördüm. Ön mesh ızgarasını çıkartıp sesi dinlediğimde bir fandan geldiğini gördüm. Bu ses sorununu nasıl çözebilirim başına gelen arkadaş oldu mu?
Arkadaşlar traktör sesi olan değil, arada gelip kaybolan sesten bahsediyorum. Uğultu gibi yükselip kayboluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Traktör sesini yaglayarak giderebilirsin. Diğerinin çözümü yok, Cooler Master fanlarının kronik sorunu.
kronik dediğiniz sorun sadece benim için problem diğeri problem değil. Facebook üzerinden yaptığım görüşmede fan değişimi yapabiliriz dediler ama 2 ay sonra.

3 adet MB511, 3 adet 3'lü kiti, 3 adet K500 ve 2 adet ML240 sıvı soğutma fanlarını değiştirdiler. Gelenlerin hepsi eskisinden beterdi. En çok sivi soğutmanın fani gitti, o da 1 hafta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1 hafta sonunda bu ses yine çıktı. Videoda fanın devri dusuk, yükselince bildiğin elektrik süpürgesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…