Team Fortress 2 kitlesi toksik mi?

Ben başlamıştım geçtiğimiz aylarda ama kapladığı yer dolayısıyla ve pve bölümleri az olması sebebiyle bırakmıştım. Oynadığım süre boyunca da pek konuşma görmedim.

TF2'nin kitlesi ikiye ayrılır bana göre, türklerle oynarsan toksiklerle karşılaşman mümkün, ama çok az. Yabancılarda ise topluluk sunucularında kemik kitlesi sağlam olan sunucularda oynarsan herhangi bir toksiklik ile karşılaşmazsın. Ayrıca bu sunucular da kalabalık oluyor.

Adamlar yıllardır oyunun gelişmesi için bir tutam güncelleme bekliyorlar, oyunlarını bırakmıyorlar toksikliğe ayıracak zamanları yok. 🤣

Prime dönemleri oldukça toksik idi. İşin aslı, oyunu eğlenceli kılan da o kitleydi benim için.

Şu an ne âlem bilemiyorum.

Hayır.Sadece ölü bir oyun.

Ölü demek yanlış. Steam'de en çok oynanan 10 oyun arasında şu an.

Hileler her ücretsiz oyunda olduğu gibi burada da sorun. Chat dışında pek toksik hareketler sergileyemiyorlar zaten. Türk oyuncu az olduğu için pek konuşanı da görmüyorsunuz. Bana kalırsa gayet eğlenceli bir oyun, deneyip kendiniz karar verin.

Ölü demek yanlış. Steam'de en çok oynanan 10 oyun arasında şu an.

Hileler her ücretsiz oyunda olduğu gibi burada da sorun. Chat dışında pek toksik hareketler sergileyemiyorlar zaten. Türk oyuncu az olduğu için pek konuşanı da görmüyorsunuz. Bana kalırsa gayet eğlenceli bir oyun, deneyip kendiniz karar verin.
Hocam eskisi kadar oynanmadığı için öyle dedim.

Topluluk sunucularında bazen aşırı eğlenceli anlar oluyor (tauntlar ve friendly kitle sağolsun) ama bazen de baya toxic tryhard adamlar gelip tüm sunucunun zevkini batırabiliyor.

Bu dünyadaki en iyi oyun kitlesine sahip oyundur TF2. Evet hileler ve tryhardlar olabilir. Fakat topluluk zaten oyunun ayakta durmasını sağlar. Örnek vermek gerekirse soldier iken TF2 eğitim bölümünde rocket jump gibi önemli bir mekaniği öğretmez. Bu yüzdende topluluk rocketjump mapleri yaptı ve insanlara nasıl jump yapılacağını öğrettiler. Artı olarak market kısmında göreceğin birçok silah, kozmatik ve harita oluşturdular. Artı olarak binlerce animasyon, arg, meme, fan oyunları ve daha nicelerini oluşturdular ve oluşturmaya devam ediyorlar. Bir de şimdi sen düşün şu anda popüler olan oyunlarda (Valorant, Fortnite vb...) Bu fan kitlesinin yaptıkları işlerden kaçta kaçını yapıyorlar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı