Çözüldü Team Fortress 2 takaslanamayan fış eritilince takaslanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AXCHNEER

Megapat
Makaleler
2
Merhaba, ben TF2'ye ilk başladığımda bilmeden yakın dövüş fışı üretmiştim. Üretirken takaslanamayan eşya kullandığımdan ürettiğim fış takaslanamıyor. Bunu nasıl takaslanabilir hale getiririm? Bir de ne ile yaptığıma bakabilir miyim?
@Turgineer bakabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba, ben TF2'ye ilk başladığımda bilmeden yakın dövüş fışı üretmiştim. Üretirken takaslanamayan eşya kullandığımdan ürettiğim fış takaslanamıyor. Bunu nasıl takaslanabilir hale getiririm? Bir de ne ile yaptığıma bakabilir miyim?
Takaslanamayan fişler takaslanmayan eşyalardan oluşur, hayır getiremezsiniz. Onlar artık takaslanamaz ve onlardan üreteceğiniz hiçbir şey takaslanabilir olmayacak.
Takaslanamayan fişler takaslanmayan eşyalardan oluşur, hayır getiremezsiniz. Onlar artık takaslanamaz ve onlardan üreteceğiniz hiçbir şey takaslanabilir olmayacak.

Çözüm
Hocam takaslanamaz. Erittiğiniz zaman da demir verecektir yüksek ihtimalle, pek hatırlayamıyorum. Ayrıca oyun çöp oldu her maç en az 4 sniper bot gelip ortalığı dağıtıyor, kafayı yedim son bir kaç gündür.

@Turgineer bakabilir misiniz?
Beni etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Malesef takaslanamayan eşyalardan üretilen öğeler hiçbir şekilde takaslanamaz. Bu öğeler ile bir birleştirme yapmaya kalktığınızda Team Fortress 2 size bir uyarı verir, fakat devam etmek isterseniz sizi tutmaz.
Peki ürettiğim demir takaslanabilir mi?
İsterseniz kozmetik eşyası yapın, yine de takaslanamaz öğeler olurlar.
Ayrıca oyun çöp oldu her maç en az 4 sniper bot gelip ortalığı dağıtıyor, kafayı yedim son bir kaç gündür.
Topluluk sunucuları hala eğlenceli hocam. :D

Özellikle Saxton Hale modunu seviyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı