Team Group marka RAM alınır mı?

• Konuyu başlatan mar00n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 12.796
Yer
İstanbul
Team Group Night Hawk 16 GB (8x2) 3000 MHz CL16 RGB RAM almayı düşünüyorum. Hem görüntüsü çok hoşuma gitti hem de sistemime RAM takviyesi yapmam gerekiyor. Sizce alınır mı?

Sistemim:
  • Ryzen 5 1400
  • MSI B350M Gaming PRO
  • MSI GTX 1060 3 GB OC
  • Hyperx Fury 8 GB 2400 MHz
  • OCZ 240 GB SSD
  • WD 1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Team Group Night Hawk 16 GB (8x2) 3000 MHz CL16 RGB RAM almayı düşünüyorum. Hem görüntüsü çok hoşuma gitti hem de sistemime RAM takviyesi yapmam gerekiyor. Sizce alınır mı?

Sistemim:
  • Ryzen 5 1400
  • MSI B350M Gaming PRO
  • MSI GTX 1060 3 GB OC
  • Hyperx Fury 8 GB 2400 MHz
  • OCZ 240 GB SSD
  • WD 1 TB HDD

Team kaliteli bir markadır, satın alınabilir.

RAM ömürlük alınıyor ben olsam daha güvenilir bulduğum Corsair Vengaence RGB alırdım hem çok daha şık. (Bence)
2 Sene Corsair Low Profile 4GB DDR3 kullandım bilgisayarda ram arızası çıktı ram'i söktüm bi baktım 3 tane pin bembeyaz olmuş diğerleri sarı renkti tekrar tekrar taktım çalışmadı attım çöpe :LOL:

2 Sene Corsair Low Profile 4GB DDR3 kullandım bilgisayarda ram arızası çıktı ram'i söktüm bi baktım 3 tane pin bembeyaz olmuş diğerleri sarı renkti tekrar tekrar taktım çalışmadı attım çöpe :LOL:
Bu yüzden ömür boyu garanti veriyorlar.

Corsair'in RGB RAM'lerini beğenmiyorum (görünüş olarak.) TridentZ daha iyi bence ama çok pahalı. Bahsettiğim Team RAM'i 800 TL'ye alacağım.
Bir arkadaşım Sahibinden üzerinden Trident Z RGB 3200 MHZ 2X8 GB versiyonunu ihtiyaçtan dolayı 850 liraya satıyor. Bir bak istersen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı