Elektronik Team T-Force Siren ARGB 240mm 1899 TL

Daha iyi değil ama işlemcini de bilmem lazım. RAM mevzusunu @the Prodigy bilir.

İşlemcim R5 7500F hocam, anakartım da ASRock B650 Live Mixer.

RAM Patriot al Amazon'dan 7200MHz kadar destekliyor o anakart.

2DPC anakart ile 7200 MT/s çalıştıramaz.

@ßutterFlyEffect Çok pahalıya almadıysan aldıkların fena değildir. Muhtemelen Hynix M-Die vardır onlarda, A-Die olsa daha iyiydi ama günlük kullanıcı için pek önemi yok.

Adamın halihazırda zaten aynı soğutucu var. Onun dışında o fiyata o sıvı soğutma gayet iyi. Konuyu okuduğuna emin misiniz?
Okumadım bütün 7 sayfayı, okumakla da yükümlü değilim. SE-224-XTS yeterli zaten ama estetik durmasını istiyorsa sıvı soğutma alabilir ve almış da. Bir şey demeye gerek yok. İlla sıvı soğutma isteniyorsa alınır, fiyatı güzel ve iyi bir model.

360mm önerdim zaten.
Hynix m-die vardır onlarda, a-die olsa daha iyiydi.

Ben burada art niyet ararım artık, konu sahibi 2x120 fanlı kule soğutucum var, daha iyi olacağını düşündüğüm için 240mm sıvı soğutucu aldım diyor. Gelip 7500F için 360mm sıvı soğutucu öneriliyor, 2 farklı hava soğutucu atılıyor bu aynı fiyatta ve bu da yeterli diye. Konu sahibini ilgilendirmeyen ileri seviye kullanıcıların sadece OC yapmak için işine yarayacağı RAM çiplerinden bahsediliyor. Hayır OC yapmayacak, yapsa 6000'den nereye getirebilir, gözle görülür bir performans artışı da olmayacak. Gelip sağdan soldan öğrendiğiniz bilgileri yazayım daha bilgili görüneyim düşüncesiyle konu sahibinin kafasını karıştırıyorsunuz. Burası sizin eğlenmeniz veya kendinizi tatmin etmeniz için kurulmuş bir forum değil, insanların yardım tavsiye istediği bir yer. Konu 5 sayfa olmuş konu sahibi alacağını almış, (aldıkları da gayet iyi ürünler) hala gelip bu yeterli, bu aynı fiyatta, şu RAM çipi olsa daha iyi olur gibi mesajlarla kafa karıştırıyorsunuz. Yeter kardeşim, yazmak zorunda değilsiniz. Yarardan çok zarar sağlıyorsunuz.

Ben burada art niyet ararım artık, konu sahibi 2x120 fanlı kule soğutucum var, daha iyi olacağını düşündüğüm için 240mm sıvı soğutucu aldım diyor. Gelip 7500F için 360mm sıvı soğutucu öneriliyor, 2 farklı hava soğutucu atılıyor bu aynı fiyatta ve bu da yeterli diye. Konu sahibini ilgilendirmeyen ileri seviye kullanıcıların sadece OC yapmak için işine yarayacağı RAM çiplerinden bahsediliyor. Hayır OC yapmayacak, yapsa 6000'den nereye getirebilir, gözle görülür bir performans artışı da olmayacak. Gelip sağdan soldan öğrendiğiniz bilgileri yazayım daha bilgili görüneyim düşüncesiyle konu sahibinin kafasını karıştırıyorsunuz. Burası sizin eğlenmeniz veya kendinizi tatmin etmeniz için kurulmuş bir forum değil, insanların yardım tavsiye istediği bir yer. Konu 5 sayfa olmuş konu sahibi alacağını almış, (aldıkları da gayet iyi ürünler) hala gelip bu yeterli, bu aynı fiyatta, şu RAM çipi olsa daha iyi olur gibi mesajlarla kafa karıştırıyorsunuz. Yeter kardeşim, yazmak zorunda değilsiniz. Yarardan çok zarar sağlıyorsunuz.
1704483061667.png

Kendisi bizden yorum istemiş ve ne aldığını da söylememiş yorum isterken. Bütün konuyu okumakla yükümlü olmadığımızı tekrardan belirtelim. Durduk yere yorum falan yapmadık arkadaşın aldığı ürünlerle ilgili, rica üzerine yardım ettik. Yorumumuzu yaptık, gerekeni söyledik. Uzatılacak bir şey yok, aldığı ürünlere de kötü demedik. Bu arada @the Prodigy zaten günlük kullanıcı için bir şeyin değişmediğini belirtmiş. Neye sitem ediyorsun tam olarak? :)

Eki Görüntüle 2075398
Kendisi bizden yorum istemiş ve ne aldığını da söylememiş yorum isterken. Bütün konuyu okumakla yükümlü olmadığımızı tekrardan belirtelim. Durduk yere yorum falan yapmadık arkadaşın aldığı ürünlerle ilgili, rica üzerine yardım ettik. Yorumumuzu yaptık, gerekeni söyledik. Uzatılacak bir şey yok, aldığı ürünlere de kötü demedik. Bu arada @the Prodigy zaten günlük kullanıcı için bir şeyin değişmediğini belirtmiş. :)
Bak bakalım önce kim atmış.
zaten günlük kullanıcı için bir şeyin değişmediğini belirtmiş
Madem öyle neden bahsediyor o zaman? Ne gerek var?

Elektronik_ Team T-Force Siren ARGB 240mm 1899 TL _ Sayfa 4 _ Technopat Sosyal - Brave 1_5_202...png

rica üzerine yardım ettik.
Rica üzerine yardım ettik diyorsun. Önce gelip kendin ürün linki atıyorsun aynı fiyatta diye, sonra kafasını karıştırdığın için sana soruyor aldığım sıvı soğutmadan daha mı iyi diye. Nerede rica burada?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı