NvidiaUser4
Centipat
Daha fazla
Hocam TeamSpeak3 güzeldir bende kullanıyorum. Ama eğer arkadaşlarınla daha rahat oynamak istiyorsan sana önerim Nerimity indir. Ücretsiz bir şekilde para vermeden 60 FPS ve 1080p yayın açabiliyorsun. Ayrıca hem profil fotoğrafı hem de banner ekleyebiliyorsun. Normalde bu Discord'da yapmak için nitro alman gerekiyordu. Ama bunda ücretsiz.Discord yasaklandığı için TeamSpeak indirdim fakat resimde gözüktüğü gibi bir hata veriyor. Çözümü ne?
Discord yasaklandığı için TeamSpeak indirdim fakat resimde gözüktüğü gibi bir hata veriyor. Çözümü ne?
Hocam TeamSpeak3 güzeldir bende kullanıyorum. Ama eğer arkadaşlarınla daha rahat oynamak istiyorsan sana önerim Nerimity indir. Ücretsiz bir şekilde para vermeden 60 FPS ve 1080p yayın açabiliyorsun. Ayrıca hem profil fotoğrafı hem de banner ekleyebiliyorsun. Normalde bu Discord'da yapmak için Nitro alman gerekiyordu. Ama bunda ücretsiz.
Discord yasaklandığı için TeamSpeak indirdim fakat resimde gözüktüğü gibi bir hata veriyor. Çözümü ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.