TeamSpeak 3 "disconnected" hatası

NvidiaUser4

Centipat
Daha fazla  
Discord yasaklandığı için TeamSpeak indirdim fakat resimde gözüktüğü gibi bir hata veriyor. Çözümü ne?

Dosya Ekleri

• teamspeak 3.png
    teamspeak 3.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 1.761
Discord yasaklandığı için TeamSpeak indirdim fakat resimde gözüktüğü gibi bir hata veriyor. Çözümü ne?
Hocam TeamSpeak3 güzeldir bende kullanıyorum. Ama eğer arkadaşlarınla daha rahat oynamak istiyorsan sana önerim Nerimity indir. Ücretsiz bir şekilde para vermeden 60 FPS ve 1080p yayın açabiliyorsun. Ayrıca hem profil fotoğrafı hem de banner ekleyebiliyorsun. Normalde bu Discord'da yapmak için nitro alman gerekiyordu. Ama bunda ücretsiz.

Hocam TeamSpeak3 güzeldir bende kullanıyorum. Ama eğer arkadaşlarınla daha rahat oynamak istiyorsan sana önerim Nerimity indir. Ücretsiz bir şekilde para vermeden 60 FPS ve 1080p yayın açabiliyorsun. Ayrıca hem profil fotoğrafı hem de banner ekleyebiliyorsun. Normalde bu Discord'da yapmak için Nitro alman gerekiyordu. Ama bunda ücretsiz.

Kardeşim biz şimdi senin yorumunla gittik indirdik bunu da yayın açtığımızda konuşan herkesin sesi de gidiyor yayından bu hep böyle mi?

Olum adama çözüm yerine niye alterntif öneriyorsunuz. Kardeşim Görev Yöneticisi'nden connected olana kadar gorevi sonlandir yap, tekrar aç bende 50 tekrarda falan duzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı