Steam'de oyun %50 indirimle 10 dolar olmuş. Zaten fiyat geçmişine bakarsanız en az 10 dolar oluyormuş. Bundan 4 sene önce falan almayı düşünmüştüm, o zamanlar 14 lira falandı. Şimdi 400 lira![]()
bende küçüklüğümden beri bu oyunu almak isterdim.Bu tarz fizik tabanlı sandboxlar hep hoşuma gitmiştir zaten.Sadece fiyatı biraz tuzlu geldi bu soruyu sormamın diğer nedeni ise oyun güncelleme alıyor mu bir de harita çeşitliliği nasıl başka oyuncuların yaptığı haritaları Steam atölyesinden alıp kullanabiliyor muyuz?Cevaplarınız için teşekkürler.Güzel oyun, küçükken hep böyle fizik tabanlı, her şeyi yıkabildiğimiz bir oyun hayal ederdim, bu yüzden epey hoşuma gitmişti ilk aldığımda, hâlâ zaman zaman oynarım. Kısacası tavsiye ederim.
Evet oyunda indirebileceğin epey mod, harita var. Güncelleme konusuna gelecek olursa ne sıklıkla güncelleme alıyor bilmiyorum ama yakın zamanda oyun Multiplayer güncellemesi alacak, Multiplayer gelecek.bende küçüklüğümden beri bu oyunu almak isterdim.Bu tarz fizik tabanlı sandboxlar hep hoşuma gitmiştir zaten.Sadece fiyatı biraz tuzlu geldi bu soruyu sormamın diğer nedeni ise oyun güncelleme alıyor mu bir de harita çeşitliliği nasıl başka oyuncuların yaptığı haritaları Steam atölyesinden alıp kullanabiliyor muyuz?Cevaplarınız için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.