Teardown alınır mı?

XBLERIOTX

Centipat
Daha fazla  
Steam’de oyun %50 indirimle 10 dolar olmuş. Zaten fiyat geçmişine bakarsanız en az 10 dolar oluyormuş. Bundan 4 sene önce falan almayı düşünmüştüm, o zamanlar 14 lira falandı. Şimdi 400 lira :(

Steam'de oyun %50 indirimle 10 dolar olmuş. Zaten fiyat geçmişine bakarsanız en az 10 dolar oluyormuş. Bundan 4 sene önce falan almayı düşünmüştüm, o zamanlar 14 lira falandı. Şimdi 400 lira :(

Yani kırıp dökmeyi fiziği seviyorsan al atölyesinde çeşit çeşit silah harita modları var canın sıkıldığı zaman girip eğlenirsin tek sorunu ağır yıkımlarda FPS düşüşü ama oyunun genel sorunu fizik oyunu sonuçta :D

Güzel oyun, küçükken hep böyle fizik tabanlı, her şeyi yıkabildiğimiz bir oyun hayal ederdim, bu yüzden epey hoşuma gitmişti ilk aldığımda, hâlâ zaman zaman oynarım. Kısacası tavsiye ederim.

Güzel oyun, küçükken hep böyle fizik tabanlı, her şeyi yıkabildiğimiz bir oyun hayal ederdim, bu yüzden epey hoşuma gitmişti ilk aldığımda, hâlâ zaman zaman oynarım. Kısacası tavsiye ederim.
bende küçüklüğümden beri bu oyunu almak isterdim.Bu tarz fizik tabanlı sandboxlar hep hoşuma gitmiştir zaten.Sadece fiyatı biraz tuzlu geldi bu soruyu sormamın diğer nedeni ise oyun güncelleme alıyor mu bir de harita çeşitliliği nasıl başka oyuncuların yaptığı haritaları Steam atölyesinden alıp kullanabiliyor muyuz?Cevaplarınız için teşekkürler.

bende küçüklüğümden beri bu oyunu almak isterdim.Bu tarz fizik tabanlı sandboxlar hep hoşuma gitmiştir zaten.Sadece fiyatı biraz tuzlu geldi bu soruyu sormamın diğer nedeni ise oyun güncelleme alıyor mu bir de harita çeşitliliği nasıl başka oyuncuların yaptığı haritaları Steam atölyesinden alıp kullanabiliyor muyuz?Cevaplarınız için teşekkürler.
Evet oyunda indirebileceğin epey mod, harita var. Güncelleme konusuna gelecek olursa ne sıklıkla güncelleme alıyor bilmiyorum ama yakın zamanda oyun Multiplayer güncellemesi alacak, Multiplayer gelecek.
Ben de oyunu zamdan sonra kuşku ile almıştım, şahsen pişman olmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı