Tebilon'dan alışveriş yapan var mı?

Apu sistem icin soruyorsun sanırım demin başka bir konuda görmüştüm siteyi. Daha bilindik sitelerden Ryzen 5 5600G bak derim. Sık sık indirimler oluyor, acelen varsa sarı site vb yerlerde uygun fiyata da denk gelirsin
 
Kapalı kutu yeni alınmış apu sistemler var baya. Zaten yeni bir işlemci olduğu icin hepsi garantili olur, mining vs bulaşmamış olur. İzmir'de 6100 liraya satan var mesela Letgo'da. Bir iki ay önce 5000 lira civarına satılıyordu, o ara alanlar 6k 7k civarına satıyor bu aralar
 
Kapalı kutu yeni alınmış APU sistemler var bayağı. Zaten yeni bir işlemci olduğu icin hepsi garantili olur, mining vs bulaşmamış olur. İzmir'de 6100 liraya satan var mesela Letgo'da. Bir iki ay önce 5000 lira civarına satılıyordu, o ara alanlar 6K 7k civarına satıyor bu aralar.

Çok uzun süredir araştırıyorum bir türlü kafama göre bulamadım. YouTube'da video editleri yapıp seslendiriyorum. Şu anki bilgisayarım video edit yaparken sürekli atiyor, duruyor vs. Photoshop programlarını bile yükleyemiyorum. Çok oyun delisi değilim tek tük oyunda oynarim. 6000-7000 bandında laptop mu alsam? Yoksa böyle APU mu?
 
Bence APU. Sizin işiniz daha cok işlemci gücü gerektirecek işler anladığım kadarıyla. R 5 5600G modeli fazlasıyla işinizi görür diye düşünüyorum. Dahili ekran kartı da tek tük oynanan oyunlarda yetecektir. Tavsiyem APU sistem alacaksanız kesinlikle 2x8 şeklinde cift kanal RAM alın. Şimdi sarı siteye baktım 6000 civarına kapalı kutu sıfır APU sistem satanlar var. Yaşadığınız yer de İstanbul görünüyor. Başka cihazlara bakmayın derim. Şöyle kısaca belirteyim. Size önerilen ya da düşünebileceğiniz ekran kartlı sistemlerin işlemcileri genelde Ryzen 3 1200 veya i3 10100F tarzında olacaktır. Ryzen 5 5600G işlemci olarak cok daha iyi. Masaüstü ile laptop kıyaslaması pek mantıklı değil maalesef. Eşit bütcede her zaman masaüstü daha güclü oluyor.
 

Geri
Yukarı