Techburada güvenilir midir?

Merhabalar, bu firmadan monitör almayı düşünüyorum ama ölü piksel garantisi hakkında veya genel güvenilirliği hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Vatan'dan alacaktım aslında ama burası 1000 TL daha ucuz :\

Ek: firmaya sordum ölü pikselde ne yapıyorsunuz diye, servise gönderiyoruz dedi. E sevisin de Vatan gibi 0 ölü garantisi yok... gezip dolaşıp daha fazla hasar görüp geri gelecek muhtemelen..

Son düzenleme:
Güvenilmez!

N10 üzerinden Techburada(Avasya Teknoloji San. ve Dış Tic.Ltd.Şti)'dan beğendiğim dizüstü bilgisayarı sipariş ettim. Gece 3 civarı sipariş ettiğim mal siparişi sabah baktığımda onaylamıştı. Üstünden bir gün geçti ve sabah firma beni arayıp stoklarında malın olmadığını söyleyerek siparişimi iptal etmemi istedi. (buranın altını çiziyorum çünkü eğer siparişimi iptal etseydim, firma ceza almazdı çünkü ben iptal etmiş gözükürdüm.) Ben de geri arayıp firmaya siparişi iptal etmesini yada malın kargoya verilmesini istedim. Beni bir gün daha beklettiler ve ertesi sabah n11'den aradılar. Siparişin iptal olduğunu haber vermek için, onlara da dert yandım ama nafile bana 150 liralık! özür hediyesi yollamak istediler. Arkadaşlar 15.800 lira mal sipariş verdim, sırf 300 lira kar etmek için tercih ettim, beni oyaladıkları süre içerisinde dolar kurundaki değişimden en az 3000 lira zarardayım, bu yüzden N11 komik. Şu an nereye başvuracağımı bilmiyorum.

Toparlamak gerekirse stok kontrolü bir gün sürmez. Stokta olmadığını bana söyledikten sonra geçen bir gün tamamen firmanın art niyeti.

Trendyol'da 9.503 TL'ye sattığı ürünü Hepsiburada 8.599TL'ye satıyor. Sizce dürüst bir davranış mı? Aynı ürün aynı firma tarafında 1.104TL farkla satılır mı?

Trendyol'da 9.503 TL'ye sattığı ürünü Hepsiburada 8.599TL'ye satıyor. Sizce dürüst bir davranış mı? Aynı ürün aynı firma tarafında 1.104TL farkla satılır mı?
Satılır, pazaryerlerinin indirim oranı ve satıcıya sağladığı imkanlar farklı. Satıcı kafasına göre fiyat belirleniyor ürünü satarken. Pazaryerinin ona sağladığı özel indirim oranları var. Komisyon indirimi, destek vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı