Techlisans sitesinden Windows 10 key alınır mı?

Fatih_2134

Hectopat
Daha fazla  
Bu siteden Windows 10 Retail alınır mı arkadaşlar?

Bu siteden aldım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteden Windows 10 Retail alınır mı arkadaşlar?

Bu siteden aldım arkadaşlar.

Ben de az önce aldım ama hiçbir şekilde key anahtarım mailime gelmedi ve mesajlara cevap vermiyorlar. Hiçbir şekilde destek hattına ulaşamıyorum. Dolandırıcılar mı acaba? Sen siparişini teslım aldın mı?

Ben de az önce aldım ama hiçbir şekilde key anahtarım mailime gelmedi ve mesajlara cevap vermiyorlar. Hiçbir şekilde destek hattına ulaşamıyorum. Dolandırıcılar mı acaba? Sen siparişini teslım aldın mı?

Hocam tam alacakken kartta bakiye yokmuş o yüzden alamamıştım bunu ertesi günü başka bir site buldum desteğe yazdım direk kodu yolladılar eğer sitede canlı destek vs. varsa epostama gelmedi buradan yollar mısınız şeklinde yazarsanız yollayabilme ihtimalleri olabilir.

Hocam tam alacakken kartta bakiye yokmuş o yüzden alamamıştım bunu ertesi günü başka bir site buldum desteğe yazdım direk kodu yolladılar eğer sitede canlı destek vs. varsa epostama gelmedi buradan yollar mısınız şeklinde yazarsanız yollayabilme ihtimalleri olabilir.

Ben aldım akşam şu an anahtar uygulandı daha önce crackli kullanmıştım hiçbir sorun yaşamamıştım umarım bunda da yaşamam.

Siz techlisans'tan teslim alabildiniz mi acaba?

@Jahlezar
Ben de aldım ama bana da kod gelmedi. Size geldi mi acaba?

Son düzenleme:

Siz Techlisans'tan teslim alabildiniz mi acaba?

@Jahlezar

Ben de aldım ama bana da kod gelmedi. Size geldi mi acaba?

Hocam keyler geldi mi acaba ben de bu siteden almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı