Technic Launcher Yogbox başlamıyor

İşletim sistemi
Windows 10

delifisheq

Hectopat
Merhabalar. Technic Launcher'da Yogbox mod paketini oynamak istiyorum, önceden oynuyordum fakat oyundaki sesler gittiği için bende oyunu silip tekrar yükledim ve bir daha açılmadı (yaklaşık 1 sene önce). O sırada çok fazla denedim fakat olmadı. Geçen hafta PC'mi formatladım ve düzelceğini düşünüyordum fakat düzelmedi hala aynı. Sorun şu ki önerilen mod paketi versiyonunda Play'e bastıktan sonra Launcher alta iniyor, fakat hiçbir şey olmuyor. Görev yöneticisinden baktığımda Java'nın %0 CPU ve yaklaşık 80-90 MB civarı RAM kullandığını görüyorum. Mevcut olan diğer 2 sürümü denediğimde de şu sorunları görüyorum.

1.2.0 (oldest): Oyun açılıyor fakat crash veriyor.
1.2.1 (recomended): Launcher alta iniyor, oyun CPU kullanmıyor ve açılmıyor.
1.2.5 (latest): Play'e bastığım an Launcher'a yönlendiriliyorum.

Denediğim çözüm yolları:
-Java 7 ve 8'in ayrı ayrı 64 ve 32 Bit versiyonlarını kurmak.
-Technic Launcher üzerinden kullanılacak RAM miktarını ayarlamak (Java args kısmından ve normal ayarlama kısmından)
-"-Duser. Language=en -Duser.country=us" Java args kısmına yazmak (dil farklılığından oluşacak sorunlar için)
-Mod paketini farklı klasöre kurmak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sisteminiz nedir?

Sisteminiz nedir?

AMD Athlon x4 740 quad core
MSI a68hm-e33
GTX 750Ti

Bundan önce (Formattan önce) işlemcim AMD A10 7860K idi ve bu işlemci varkende oyunu silip tekrar yükleyene kadar çalışıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı