Bilgisayar hayatınıza ne zaman girdi? İlk bilgisayarınız neydi? Bilgisayarla nasıl tanıştınız? Hangi bilgisayarları kullandınız? Neler oynadınız?
İlk ben başlarsam ben doğmadan önce mi sonra mı ama küçükken veezy isminde biligisayar vardı evde. Sanırım windows 98'idi televizyon filan vardı. Bulmaca oyunu vardı,volfied vardı. Ablamla world yada metin belgesine ismimizi yazardık filan
.
Tabi bunlar 4-5 yaşında ikendi. 6 yaşına geldiğimde babam bize bilgisayar almıştı. Casper
asıl onda çok anım var.
Az gta vice city,counter strike 1.3,nfs 2 oynamadık. Gtada şifreleri kağıda filan yazardık ezik ama güzel günlerdi. Sanki 90 sene eveli anlatıyorum
ama gerçekten öyleydi bizim için. Şuan duvarda asılı tabi.
Sonra 3. sınıftayken babam yeni bir bilgisayar almıştı. Hiç bir farkı yoktu eskisinden bence
. Bu bilgisayarda da gta vice city oynadım. Gta vice city benim hayatım gibiydi,özümdü. Fıfa 2005 oynadım daha sonra fıfa 2007'ye geçtim en sonda gta san andreasa geçmiştim
. Yeni taşındığım eve internet gelmişti. Msn dönemi bu bilgisayarda geçti
. Sonra metin2 ye başladım
.
Daha sonra leptoba geçtim ne işe yarıyorsa artık. Bundada metin 2 oynadım. Warrock'ta oynadım.
Tabi bu bilgisayarlar hep dükkana gidiyor yenisi alınıyor. Taki bu leptoba kadar. Babam sinirlenip 2 eliyle kaldırıp yere vurmuştu
. Bir süre bilgisayarsız kaldım. Daha sonra bir leptop daha alıp bir daha hayatımın hatasını yaptım.
Ama bunda o kadarda pişman değildim. Yine metin2 oynadım
ama videolar izledim. Biraz teknik bilgi edindim. Leptobu dağıtıp fanını temizleyip bir daha takıyordum. Ekran kartı olmadığı için oyun videoları filan izliyordum
. Ve en son 2 ay önce bilgisayar topladım.
Umarım çok yazıp kafanızı şişirmemişimdir. Bir az hayat hikâyemi anlattım
. Çok yazdım ceza yemesem iyidir.