Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Battlefield 4 Limited Edition var ve 15 dakika multiplayer 3-4 saat de single player oynadım sadece. :)

Bir kaç güne Battlefield 4 etkinliği olacak. 4 kişi Squad olunup, Squad Deathmatch atılacak. Katılmayı unutma hocam. :)

Evim olsun direk bir kedi alacağım :D Mirkan Bey kediniz çok sevimli :D Hele emzikli fotoğrafı :D

Kesinlikle alın, evdeki tüm negatif enerjiyi, insanın sıkıntı stresini alıyor.
Tavsiyem sokakdan almanız, pet shoplardan hayvan alınmasına kesinlikle karşıyım.
Daha önceki kedim sarman cinsiydi, malesef araba çarptı.
Sarman'ları araştırın özelliklerine bakın, vakit kaybetmeden yavru sarman arayacaksınız. :D
Bu çok şımarık. :D

Yanlış anlamayın. Konu kapatılmalı millet burada soruyor sorularını. Konu açılıp forumun düzeninin bozulmaması gerektiğini düşünüyorum.

Yanlış anlamayın. Konu kapatılmalı millet burada soruyor sorularını. Konu açılıp forumun düzeninin bozulmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ddr2 uyumlu anakarta, ddr2 ram takabilirmiyim diye konular açılıyor. Bu ayarda konuların önüne geçebilecek bir başlık bu.
Kayda değer rehber niteliğinde bir soru sorulduğunda konuya dönüştürülebilir, bu başlık altından taşınır.
Ben usb bellek alacağım ve tavsiye istemek için konu açmak çok saçma geliyor.
Anakartın üzerindeki ışıklar neden sönmüyor diye soru sormuştum mesela, böyle birşey için konu açılmalımı sence?
Forumun düzenine katkı sağlar ''sohbet'' başlıkları.
Birbirimizi daha iyi tanıyıp selamlaşabilmek içinde şartdır.
Sorusuna daha net cevap almak isteyen konu açar.
Crack isteyen bile konu açıyor, forum çöpe döner.

Güzel konu... Küçük bir şey soracaktım onun içinde konu açmak istemedim. Bir yetkiliye özel mesaj da atmak istemedim bireysel soru alanına girmesin diye. Sorum şu Hepsiburada adresinden kitap ve 2 başka ürün aldım. kitaplar 24 saat içinde kargoya teslim diyor. Diğer 2 üründe ise 3 gün içinde diyor. Hepsi bir kutu içinde gelse daha iyi bence ama şu ana kadar tek tek aldığım için nasıl gelecek bilmiyorum. Nasıl olsa gelince öğreneceğim fakat bilen varsa buradan yazabilir. :) Konu açılacak kadar önemli bir konu değil yani... Kimse bilmiyorsa da sorun değil. :) Siparişim burada en son yorumum.

Kendi diğer sohbet konumu açacak olursam... Nasılsınız iyi misiniz? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
En sevmediğim ise ''Sistemim şu'' ''Bu oyunu kaldırır mı?'' ''Ekran kartım bu, gta5 oynatır mı?'' gibi konular açılması.
10.000 konudan 5000'i çöp.
Hatta üyelerin konu açabilmesi için en az 30 mesajı olması gerekir.
Böylece ''Hayalperest'' arkadaşların da önünü bir nebze kesmiş oluruz. Herkez 5-10bin liraya sistem topluyor.

- - - Güncellendi - - -

Güzel konu... Küçük bir şey soracaktım onun içinde konu açmak istemedim. Bir yetkiliye özel mesaj da atmak istemedim bireysel soru alanına girmesin diye. Sorum şu Hepsiburada adresinden kitap ve 2 başka ürün aldım. kitaplar 24 saat içinde kargoya teslim diyor. Diğer 2 üründe ise 3 gün içinde diyor. Hepsi bir kutu içinde gelse daha iyi bence ama şu ana kadar tek tek aldığım için nasıl gelecek bilmiyorum. Nasıl olsa gelince öğreneceğim fakat bilen varsa buradan yazabilir. :) Konu açılacak kadar önemli bir konu değil yani... Kimse bilmiyorsa da sorun değil. :) Siparişim burada en son yorumum.

Kendi diğer sohbet konumu açacak olursam... Nasılsınız iyi misiniz? :)

Hepsi aynı gün gönderilir. :D

Teşekkürler, iyiyiz, seni sormalı. Nasılsın? :D

Hacılar bu donanımcıbaba ne ayak.
Ben bazı haberlerine bakıyorum uydurma olduğu belli, neden forumda hala orayı referans alarak paylaşım yapan arkadaşlar var.
Eğer doğru haber veriyorsa kusurum affola.

Yabancı sitelerin yaptığı haberleri kaynak göstermeden yayınlayan site.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı