Technopat 2500 TL Sisteme B150M Bazooka Yerine H110M Pro-Vd Almak

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    33,2 KB · Görüntüleme: 289
Son düzenleme:
Merhaba o sisteme technopatın önerdiği monitör bu hatta Viewsonic VX2263SMHL 21.5 LED MM 2ms Siya Monitör kasayı bulamadım fakat monitörle beraber 2292 TL yapıyor
2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat Bu sayfadaki parça fiyatlarına göre kasa 280 miş o zaman 2572 yapıyor. Ama ssd de varmış pardon :D Ayrıca elinde eğer monitör mevcut ise farklı bir tavsiye daha yapmak istiyorum ?
Teşekkür ederim.Kasa ve psuyla kaç tl olur toplam peki ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.Kasa ve psuyla kaç tl olur toplam peki ?
Benim şu an 2500 tl bütçem olsa resimdeki sistemi toplarım kalan parayla ise temmuz ayında RX 480 alırım canavar canavar takılırım. Ben hiç bekleyemem diyorsan toplam bütçem net 2500 diyorsan bir fotoğraf daha atarım sana.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    35,9 KB · Görüntüleme: 285
Benim şu an 2500 tl bütçem olsa resimdeki sistemi toplarım kalan parayla ise temmuz ayında RX 480 alırım canavar canavar takılırım. Ben hiç bekleyemem diyorsan toplam bütçem net 2500 diyorsan bir fotoğraf daha atarım sana.
Sistemi zaten temmuz ayında felan toplayacağım. Ama o sisteme SSD alacağım Kingston 120GB UV300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 550MB / Yazma 350MB) bu model iyimidir peki ssd den hdd den anlamam. RX 480 uçuk fiyatlı olmaz mı ?

benim toplayacağım sistem 2000 max 2200 tl lik bir sistem olacak attığın 1400tl lik sisteme 600tl lik gtx 950 koysam nasıl olur ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı