Technopat AB Düzelt özelliği

Merhaba arkadaşlar,

Çok sık kullanmasam da bazen bir yanlışımız var mı diye kontrol amaçlı "Düzelt" butonunu kullanıyorum. Az önce bir konuda mesajımın sonuna "iyi forumlar" yazacaktım ki bir harfe fazla basmışım gönderirken fark ettim ve düzelt butonuna bastım. "Forumlar" kelimesini "Sosyaller" olarak çevirdi. Hoşuma gitti açıkçası. :D "Burası bir Sosyal platform, forum olarak küçümseme" dedim kendi kendime. Acaba başka değiştirdiği kelimeler var mı? O. O Sizler hiç karşılaştınız mı?

Ben her mesajda "düzelt"e basıyorum öyle cevaplıyorum. Tek yakındığım şey bağlaçları bazen düzeltmiyor. Sisteme kayıtlı değilse yazım yanlışına girip 1 saat ban atıyorlar. Bunu düzeltmeliler. Geçenlerde "Sende" yazdım ceza yedim ama düzelt butonu bunu "sen de" yapmıyor. Deneyin görürsünüz.

"s.a" yazınca "selamünaleyküm"e çeviriyor.

Ben her mesajda "düzelt"e basıyorum öyle cevaplıyorum. Tek yakındığım şey bağlaçları bazen düzeltmiyor. Sisteme kayıtlı değilse yazım yanlışına girip 1 saat ban atıyorlar. Bunu düzeltmeliler. Geçenlerde "sende" yazdım ceza yedim ama düzelt butonu bunu "sen de" yapmıyor. Deneyin görürsünüz.

Metinde oluşan hatalar ve öneriler için geri bildirim yollayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı