Technopat adminleri

only66

Femtopat
Katılım
5 Temmuz 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sayın Technopat yetkililerine.

Uzun zamandır Technopat'ta konu açmak istiyorum. Açmak için yoğun çaba sarf ediyorum. Ancak unuttuğum bir şey oluyor her zaman. Technopat'ta konu açmak için bordo bereli olmak gerekiyor. Çünkü 40 yıllık Türkçe generalleri yani Technopat yetkililerinin gözetimi altındayken konu açmak neredeyse imkansız. Bir gün tanışmak isterim şu Technopat yetkilileriyle. Ayrıca geçenlerde bilgisayarıma virüs girmişti. Bende ne yapacağız ne edeceğiz diye düşünmüştüm. Aklıma Technopat geldi. Hemen girdim Technopat'a kayıt oldum. Ve konuyu açmak için gereken aşamaları tamamladım. Konu açarken bana kimse cetvelli Türkçe hocamın dersinde olduğumu söylememişlerdi. Mutlu mutlu yazdım. İçinde "elinde bulunan olanakları ve gücü başka bir kimsenin iyiliği, onun gereksinimi için kullanma." açıklamalı kelimeyi kullandım. Çünkü emrivaki konuşmak istemedim. Karşımdakine "bunu yapmak zorundasın!" gibi şeyler söyleyerek onları kırmak istemedim. Ne olursa olsun insanlar bana destek vermeye çalışıyorlardı. Onlarla kabaca konuşmanın ayıp olacağını düşündüm ve elimden geldiğinde nazik bir şekilde yazımı yazdım ve konuyu açtım. Yazdığım konuyu havada kapan Technopat adminleri ve onların Türkçe öğretmenleri yazdığım konuyu incelediler. En sonunda benim soruna yardım etmek yerine yanlış yazdığım cümleler ile ilgili yorum yaptılar. Bir baktım. O da neydi? Technopat'tan bildirim gelmiş. Hemen inşallah destek verirler diye bildirime baktım. Bir de ne göreyim? Technopat'tan yasaklanmışım. Siz bana bu kelimeleri kullanmak, cümlenin yazımına dikkat etmek, büyük harflerin yazımına önem göstermek gerektiğini söylemediniz. Umarım artık bunu yapmayı bırakıp insanlara Technopat sosyalde yapmanız gerekenler hakkında bilgi verirsiniz. Unutmadan şunu da söyleyeyim de beni yasaklamak için bir sebebiniz olsun. "yardım edin"

Nefretimle.
 
@only66
Merhaba, Sosyal'e kayıt olurken kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.
 
brave_v88sOYgY7u.gif


Geliştirdiğimiz yazım denetimini kullansaydınız sizin yerinize soru işaretini bırakırdı hocam. Uyarı da almazdınız, sevgilerimle.
 
Eğer imlaya vs. bu kadar dikkat edilmezse ne olacağını kırmızılı forumda görüyoruz. Evet kuralları katı ancak en azından bir konuyu anlamak için 30 kere baştan okumaya gerek kalmıyor.
 
Evet, kurallar imla kuralları ile alakası olmayan birisi için katı ancak noktalama ve yazım yanlışları ile dolu bir paragrafı okumak ise kelimenin tam anlamıyla eziyet.
 
Evet, kurallar imla kuralları ile alakası olmayan birisi için katı ancak noktalama ve yazım yanlışları ile dolu bir paragrafı okumak ise kelimenin tam anlamıyla eziyet.

Geçen de adminin biri soru eki olmayan, kelimenin parçası olan mi yi konuyu onaylama esnasında ayrı yazmıştı :D. Adminlerin de yazım kurallarını çok iyi bildiğini düşünmüyorum.
 
Geçende adminin biri soru eki olmayan, kelimenin parçası olan mi yi konuyu onaylama esnasında ayrı yazmıştı :D. Adminlerin de yazım kurallarını çok iyi bildiğini düşünmüyorum.
Denetimde birçok konu açılıyor, o konularla ilgilenirken hiç hata yapılmaması için bir robotun konularla ilgilenmesi gerekiyor. O da şu an mümkün değil. Sizin bir konunuzda bir ufak hata yapılması yetkililerin yazım kurallarını bilmediği anlamına gelmez.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı