Technopat Android Uygulaması

Virsculent

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'ın Android uygulamasını indirdim dün fakat lisans hatasından dolayı kuramıyor telefon. Sorun benim telefonda mı yoksa uygulamadan mı? Uygulama en son 6 Kasım 2018'de güncellenmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamanın desteği kesildi diye hatırlıyorum.

Uygulamanın Tapatalk desteği sonra erdi. Site mobil için gayet yeterli bir deneyim sunuyor. İleride Web uygulaması gelebilir.

Android uygulamasına gerek yok. Xenforo zaten mobil uyumlu bir yazılım, ek uygulamaya ihtiyaç yok.
Mobilde daha rahat kullanabilmek için bir uygulama var mı ? Tarayıcıdan girmekten pek hoşlanmıyorum da.

Sunucu işi halledildikten sonra mobil uygulama geliştirileceği belirtildi. Sunucuyu önceliğe aldıklarını belirtmişlerdi. Sitenin yeni sunucuya geçeli birkaç ay olduğuna göre şu anda yeni uygulama kodlanıyor olabilir

Mobilde daha rahat kullanabilmek için bir uygulama var mı ? Tarayıcıdan girmekten pek hoşlanmıyorum da.
En basitinden kısayol oluşturabilirsiniz masaüstüne. Yine tarayıcıya yönlendirecek ancak teker teker açıp yazmanız gerekmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…