Technopat Android Uygulaması

Virsculent

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'ın Android uygulamasını indirdim dün fakat lisans hatasından dolayı kuramıyor telefon. Sorun benim telefonda mı yoksa uygulamadan mı? Uygulama en son 6 Kasım 2018'de güncellenmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamanın Tapatalk desteği sonra erdi. Site mobil için gayet yeterli bir deneyim sunuyor. İleride Web uygulaması gelebilir.

Sunucu işi halledildikten sonra mobil uygulama geliştirileceği belirtildi. Sunucuyu önceliğe aldıklarını belirtmişlerdi. Sitenin yeni sunucuya geçeli birkaç ay olduğuna göre şu anda yeni uygulama kodlanıyor olabilir :)

Hem Android, hem iOS için gelmesini planlıyoruz ancak sunucu yükseltmesi sırada önüne geçti şu an. Sunucu yükseltmesini planladığımız zamana göre trafikte yüzde 20 artış beklerken yüzde 50 artış oldu, öne çekmek zorunda kaldık.

Mobilde daha rahat kullanabilmek için bir uygulama var mı ? Tarayıcıdan girmekten pek hoşlanmıyorum da.
En basitinden kısayol oluşturabilirsiniz masaüstüne. Yine tarayıcıya yönlendirecek ancak teker teker açıp yazmanız gerekmeyecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı