Technopat Asus Zenfone 3 İnceleme Videosu ?

Bende merakla bekliyorum. İnceleme yakın zamanda gelecek mi ? Bilgi sahibi olan yetkililer aydınlatırsa sevinirim.
 
Benimde aklıma gelmedi değil. Çünkü kutu açılımından beri bayağı süre geçti. Sevgili Recep ve Ali bey bu konuya teşrif edip bizi bilgilendirirse memnun kalırım. Eminim bir çok kişi incelemeyi bekliyordur. @Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Technopat kanalına girdiğimizde videoların büyük kısmı ekran kartı performansı veya bilgisayar donanımları ile alakalı. Artık telefon incelemesi pek nadir geliyor.
 
Pek zaman kalmadı arkadaşlar. Yeni ürünler akını sürüyor, en kritik olan modelleri incelemeye özen gösteriyoruz. Mevcut zaman içerisinde birincil listeye giremeyen teknoloji ya da cihazlar için da kısa bilgi videoları hazırlıyoruz.

Bize sizden gelen istekleri değerlendirerek ekip olarak bazı kararlar aldık. Şu an Technopat'ın ikinci 5 yıllık planındayız, bu isteklere de planda yer verdik. Zaman ve emek alan bir dönem ama sonucunda kaliteyi daha da arttırarak, hatta önemli yenilikler getirerek daha çok bilgi paylaşma imkanına kavuşacağız.

Yeni bir video görmediğinizde, yayın nispeten sakin ilerlediğinde bu çizdiğimiz rota üzerinde çalışıyoruz demektir :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı