Nasıl olmuş bu karikatür?

• Gayet güzel.

• Ortalama. Öncekiler daha iyiydi.

• Maalesef kötü

• Sonrakinde olmak isterim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Forumda birkaç sene önce çizim yapan bir arkadaş vardı. Artık aktif değil, aynı kişi olabilir misin diye şüpheye düştüm. Çizimler baya benziyor. İçinde gizem olan çizimleri falan vardı. Üstüne oyun yapılabileceği hakkında konuşmuştuk.

Forumda birkaç sene önce çizim yapan bir arkadaş vardı. Artık aktif değil, aynı kişi olabilir misin diye şüpheye düştüm. Çizimler baya benziyor. İçinde gizem olan çizimleri falan vardı. Üstüne oyun yapılabileceği hakkında konuşmuştuk.
Evet bendim. Sizi çok eskilerden tanırım değer verdiğim bir üyesiniz hocam. Burada anlatmıştım o hesabım bir mevzudan dolayı ban yedi aynı isimde 2.Kez açtım. Yardımcı oldular. Aradan 2 sene geçti askerlik falan filan tekrardan bir şeyler karalayayım dedim ama o eski zaman, giden zaman geri gelmiyor 🙂

@XEfe.Bey Yok uçaktaki sensin. Köyü havaya uçuruyorsun füzeyle.
@Hamzz Daha vaktimiz var koyarız ustam 🙂 herkes nick değiştikimseyi bulamıyorum ki.

Reis afsane olmuş.. 😍

Vay be.. Özlemişim :D

Kılıç, seri üzgün..

c2xx2.PNG

Evet bendim. Sizi çok eskilerden tanırım değer verdiğim bir üyesiniz hocam. Burada anlatmıştım o hesabım bir mevzudan dolayı ban yedi aynı isimde 2.kez açtım. Yardımcı oldular. Aradan 2 sene geçti askerlik falan filan tekrardan bir şeyler karalayayım dedim ama o eski zaman, giden zaman geri gelmiyor 🙂

@XEfe.Bey yok uçaktaki sensin. Köyü havaya uçuruyorsun füzeyle.
@Hamzz daha vaktimiz var koyarız ustam 🙂 herkes nick değiştikimseyi bulamıyorum ki.

Haa anladım. Eline sağlık çok güzel olmuş hocam, çok sevindim beni de bu güzel çalışmana dahil etmene mükemmel🤩
xEfe.bey affetmez🦸
Screenshot_2022-02-07-20-07-01-314_com.technopat.net.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı