Hocam ben birkaç defa ard arda 1 ay ban yedim. Forumu bırakmayı bile düşündüm ama olmadı. Banım bitince geldim. Bu 1 ay olayı sıfırlanıyor mu yoksa artık hep 1 ay mı yiyeceğim?
Hocam ben birkaç defa artarda 1 ay ban yedim. Forumu bırakmayı bile düşündüm ama olmadı. Banım bitince geldim. Bu 1 ay olayı sıfırlanıyor mu yoksa artık hep 1 ay mı yiyeceğim?
Aynı hatayı üst üste çok yapmışsındır belki de. Biraz daha dikkat etmeye çalış bence. Ya da cezası ağır olan hataları yapıyorsundur. Yoksa kafayı sana takacak değiller sonuçta. Bir tık daha dikkat et bence. Forumu canın sıkılınca bırakırsın veya devam edersin sana kalmış o, keyfine bak boş ver
Aynı hatayı üst üste çok yapmışsındır belki de. Biraz daha dikkat etmeye çalış bence. Ya da cezası ağır olan hataları yapıyorsundur. Yoksa kafayı sana takacak değiller sonuçta. Bir tık daha dikkat et bence. Forumu canın sıkılınca bırakırsın veya devam edersin sana kalmış o, keyfine bak boş ver
Pandemi yüzünden yeni gelenler mahvetti çoğunlukla. Bazıları binlerce beğenisi, mesajı var diye egoları tavandı. Her şey zamanla ölüyor yapacak bir şey yok.
Bunun asıl sebebi aşırı bilgisiz ve sadece troll olsun diye foruma üye olanların sayısının artması. Bir de gerçekte yapamadığı için forumda ego kasanlar ve haksız olduğu halde üste çıkmaya çalışarak konuyu boş yere uzatıp kirlilik yaratanlar var ek olarak.
Bence en büyük sorun normal bir konunun çok başka yerlere çekilmesi birisi bir soru soruyor öbürü onunla alakasız bir şey söylüyor sonra kavga çıkıyor hem konu sahibi cevabını alamıyor hem de konu uzadıkça uzuyor.
Sözüm meclisten dışarı ama biraz da egolu tipler arttı ya da bazıları ego kazandı maalesef buralarda. O yüzden de çoğu kişinin yazası da foruma giresi de kalmıyor maalesef. Bunun da etkisi var biraz bence.
Eskiden daha anlayışlı, sakin ve uzlaşmacı olurdum, konularda ve tartışmalarda.
Şimdi ise yoğunluktan ve işten dolayı daha az konuya bakmakla beraber; daha sert, daha çıkışlı ve gerçeği direkt karşındakinin yüzüne vuran mesajlar yazıyorum.
Kitle buna itiyor artık. Ama bu Sosyal'in sorunu değil. Yeni kitleler artık böyle.
Onun dışında ne benim, ne de Sosyal açısından değişen bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Sadece pandemi nedeniyle her şeyin online platforma geçmesi, insanları ve forumları yordu.