Technopat bitti mi?

Adam 50.000 TL masaüstü toplama önerisi diye başlık açıyor. Ben bunların hiçbirinin bu paraları verip bişey aldığını sanmıyorum. Bu boş başlıklar bitirdi.

Yaş seviyesinin düşmesi bu sorunlara neden olabilir. Açıkcası aktif olarak kullanırdım ama artık cevap verecek konu bile bulamıyorum. Sürekli aynı konular var dediğiniz gibi. Ama yapacak bir şey yok.
Yaş seviyesinin düşmesi bu sorunlara neden olabilir. Açıkcası aktif olarak kullanırdım ama artık cevap verecek konu bile bulamıyorum. Sürekli aynı konular var dediğiniz gibi. Ama yapacak bir şey yok.
Yalnız ben de o kadar eski değilim ama fark ediliyor katıldığım zamandan bu yana.

Bence millet sıkıldı benim bile konulara cevap yazasım gelmiyor.
Çok haklısın. Millet kaç yıldır aynı şeyleri sormaktan bıkmadı bir türlü. Ezbere cevap verdiğim bile oluyor. Mesela ısınma sorunlarına bakalım:
  • Kasayı ve fanları temizle.
  • Soğutucu kötüyse iyisiyle değiştir.
  • Kasa hava akışını iyileştir.
  • OC varsa geri çek.
gibi aynı şeyleri söylemekten bıktık.

Son düzenleme:
Pp si Barış Özcan olanlar geldiğinde bitti sanırım
İnsanlar önceki konulara bakmıyor. Çünkü halkımız araştırmadan ulaşmak istiyor.

Teknoloji, sanal sosyal forum çağındayız. Aksine biteceğine her geçen gün bilgili ve iyi niyetli insanlar aramıza katılıyor. Sorulara cevap vermeme sebebi genel olarak mağdurun sorununu iyi olarak anlatamaması, eksik anlatması bu konu tartışmaya gayet açık. Size karşı sert bir üslub kullanmamaya çalışıyorum fakat bazı konularda problem yaşıyoruz evet konuyu saçma sapan yerlere çekmeler isyan etmeler agresif tutumlar durmadan her şeyi eğlenceye vuran kişiler vs. vesselam Technopat daha da gelişecek teknoloji bilim vb. konular yayıldıkça.

Konular döngüye girdi millet sıkılmaya başladı. Ayrıca forumun yaş kitlesi iyice düştü. Benim bile cevabını bildiğim konuya cevap yazasım gelmiyor. Sevdiğim kıza nasıl açılırım konusu görsem değişiklik var diye sevinirim herhalde. Gerçi hiçbirisi bu konu kadar ilgi çekici olamaz.

Adamda ne ağız varmış be Paneli nasıl dağıtmayı becerdiyse artık.

Evet, konu akışı o kadar yoğun ki benim açtığım konuların %80'i ölü doğuyor. Fakat öne çıkar butonu ile bu problem bir nebze halledilmiş gibi.

Rapor sistemini tüm forum hayatım boyunca 3-4 defa kullanmışımdır ve sadece bir tanesi sonuçsuz kaldı. Diğerlerine hemen baktılar.

Onun dışında aşırı bir uygunsuz üslup - hakaret yoksa rapor sistemini kullanmıyorum. Hatasını görüp düzeltecektir belki, 1-2 kelimeyi yanlış yazmış diye raporlayıp forumdan mahrum kalmasını sağlamanın bir mantığı yok. Evet, ceza almak kötü bir şey değil, aksine yaptığın hatayı anlayıp bir daha yapmamak için iyi bir şey. Ancak 7/24 burada olup, ceza yediğinde hapis cezası yemiş gibi sinirlenen bir kitle var. ``Neden ban yedim?`` Konularında açıkça görebilirsiniz. O konuları görmemek için ne gerekiyorsa yaparım.

Ergen ve çocuk kitle konusunda sonuna kadar katılıyorum, ancak sorun çözme konusunda DH'den sonra bu forumdan iyisi yok diye düşünüyorum.

Konuya cevap gelmemesinin nedeni ise art arda konu onaylandığı için konunuz derinlere gömülebiliyor. Hatta forumu eleştirdiğim ilk ve tek konum bunun hakkındaydı. Öne çıkartma özelliğini bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…