- Makaleler
- 1
Technopat 2016'da bitmişti, newler bitirdi burayı 
Yaş seviyesinin düşmesi bu sorunlara neden olabilir. Açıkcası aktif olarak kullanırdım ama artık cevap verecek konu bile bulamıyorum. Sürekli aynı konular var dediğiniz gibi. Ama yapacak bir şey yok.Eskiden forumda gerçekten bir bilgi alışverişi oluyordu, en karışık sorunlarda bile çözüm bulunuyordu fakat artık en basit soru bile cevapsız kalıyor. Benim konularım da boş fakat benim konularım biraz karışık (eskiden direk çözüme ulaşırdı) ama forum tamamen "şunu mu alsam bunu mu alsam?", Forumuna döndü.
Isınma problemi hariç hiçbir problem çözülmüyor.
Eskiden yanlış bilgilendirme diye bir etiket vardı, şimdi eli olan yazıyor.
Öyle bir hale geldik ki artık ben şahsen konularımı ilk başka bir foruma yazmak durumuna geldim, hatta buraya yazmadığım bile oluyor.
Bunu bir tek ben mi fark ediyorum yoksa başka fark eden var mı?
Yalnız ben de o kadar eski değilim ama fark ediliyor katıldığım zamandan bu yana.Yaş seviyesinin düşmesi bu sorunlara neden olabilir. Açıkcası aktif olarak kullanırdım ama artık cevap verecek konu bile bulamıyorum. Sürekli aynı konular var dediğiniz gibi. Ama yapacak bir şey yok.
Çok haklısın. Millet kaç yıldır aynı şeyleri sormaktan bıkmadı bir türlü. Ezbere cevap verdiğim bile oluyor. Mesela ısınma sorunlarına bakalım:Bence millet sıkıldı benim bile konulara cevap yazasım gelmiyor.
İnsanlar önceki konulara bakmıyor. Çünkü halkımız araştırmadan ulaşmak istiyor.Çok haklısın. Millet kaç yıldır aynı şeyler sormaktan bıkmadı bir türlü. Ezbere cevap verdiğim bile oluyor. Mesela ısınma sorunlarına bakalım:
- Termal macun değiştir.
- Kasayı ve fanları temizle.
- Soğutucu kötüyse iyisiyle değiştir.
- Kasa hava akışını iyileştir.
- OC varsa geri çek.
Adamda ne ağız varmış beKonular döngüye girdi millet sıkılmaya başladı. Ayrıca forumun yaş kitlesi iyice düştü. Benim bile cevabını bildiğim konuya cevap yazasım gelmiyor. Sevdiğim kıza nasıl açılırım konusu görsem değişiklik var diye sevinirim herhalde. Gerçi hiçbirisi bu konu kadar ilgi çekici olamaz.
Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.