Ben ısırsam çenem çıkar, helal olsun valla.Adamda ne ağız varmış bePaneli nasıl dağıtmayı becerdiyse artık.
Ben ısırsam çenem çıkar, helal olsun valla.Adamda ne ağız varmış bePaneli nasıl dağıtmayı becerdiyse artık.
Bir de diş izi çıkmışKonular döngüye girdi millet sıkılmaya başladı. Ayrıca forumun yaş kitlesi iyice düştü. Benim bile cevabını bildiğim konuya cevap yazasım gelmiyor. Sevdiğim kıza nasıl açılırım konusu görsem değişiklik var diye sevinirim herhalde. Gerçi hiçbirisi bu konu kadar ilgi çekici olamaz.
Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.net
Onu ben çok yapıyorumAslında çoğu sorunların cevapları eski konularda var. Google'dan sorunu aratacağımız zaman cümlenin sonuna Technopat eklememiz gerekiyor sadece.İnsanlar sürekli aynı konulara cevap atmak istemiyor, bu sebeple yorumlarda azalma gözüküyor olabilir.
Psikopat deli. Ne yapmış ekranıKonular döngüye girdi millet sıkılmaya başladı. Ayrıca forumun yaş kitlesi iyice düştü. Benim bile cevabını bildiğim konuya cevap yazasım gelmiyor. Sevdiğim kıza nasıl açılırım konusu görsem değişiklik var diye sevinirim herhalde. Gerçi hiçbirisi bu konu kadar ilgi çekici olamaz.
Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.