Technopat bu ceza gerçekten saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Bahsettiğim bu

Yetkililer, ben bir sorunu çözmeye çalışıyordum ve Technopat giriş yapamıyordum ve giriş yapsam bile ekran çok kötü hale geliyordu.

Bu yüzden çoklu üyelik açmak zorunda kaldım konu açabilmek için. Sorunu çok zor da olsa çözmeyi başardım ve benim sayemde aynı sorunu yaşayan insanlara çözüm kaynağı sundum.

Ama bana çoklu üyelik cezası gelince anlam veremedim. Hadi keyif olsa tamam anlam veririm ama sorun ve çözüm ararken bana ceza verilmesini doğru bulmuyorum.

Ve kimseye ulaşamıyordum o yüzden hesap açıp konu açmak zorunda kaldım. Şahsi hesabımda açamadığım için.

Zaten her şey düzelince yeni açtığım hesabı silmelerini istemiştim. Bu kadar ceza vermeye meyilli olmayın lütfen beni anlayacağınızı umut ediyorum.

Sizin çözüm arayıp aramadığınızı bilemeyiz.

Çifte hesap kurallara aykırı bir durum. Tek tek ikinci hesabın neden açıldığını kontrol etmiyoruz mesajlara bakıp maalesef.

Kimseye ulaşamadığınız durumlarda "Bize Ulaşın" butonundan ulaşabilirsiniz.

Bahsedilen konuda ilgili moderatör arkadaşlar da birtakım çözüm yolları sunmuşlar.

Yani ceza vermeye meyilli olduğumuz için değil, kurallara aykırı olduğu için cezayı verdik.

İyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı