Bende sıkıntı yoktur.Şu an çöküyor gibi 11.0 Mbps internet hızı var bende 522 hata kodu çıktı 3 kere.
5 dakikadır siteyim 4-5 defa yeniledim sayfayı, bunu dedikten sonra yavaşladı.Bende sıkıntı yoktur.
Bende sıkıntı yoktur.Şu an çöküyor gibi 11.0 Mbps internet hızı var bende 522 hata kodu çıktı 3 kere.
5 dakikadır siteyim 4-5 defa yeniledim sayfayı, bunu dedikten sonra yavaşladı.Bende sıkıntı yoktur.
Bende sıkıntı yoktur.
5 dakikadır siteyim 4-5 defa yeniledim bunu dedikten sonra yavaşladı.
5 dakikadır siteyim 4-5 defa yeniledim sayfayı bunu dedikten sonra yavaşladı.
5 dakikadır siteyim 4-5 defa yeniledim sayfayı, bunu dedikten sonra yavaşladı.
Ciddi anlamda bende şu an yavaşlama yoktur.Acayip şekilde yavaş.![]()
Hic bakmadım hocam, anlik sandimMesaj 1 yıl önce yazılmış.
[Bug Fix] Address a license key verification issue during server reboot.
Android gibi belirli kategorilere girişlerde neden çoğu zaman yavaşlık yaşanıyor? Bu sorun da çözüldü mü acaba bu güncelleme ile?Arkadaşlar yaşanan son çökme sorunu bizden değil, sunucu yazılımından dolayı idi. Yazılımda olan bir hatadan ötürü sunucu güncelleme sonrası lisans dosyasında sorun oluyordu. Geliştirici bu sorunu yeni sürümde çözmüş. Sürüm notlarını sizlerle paylaşmak istyorum:
Kod:[Bug Fix] Address a license key verification issue during server reboot.
Kaynak: LiteSpeed Edge Users - Google Groups
Sorunun tekrar yaşanmaması için sunucu yazılımını 6.1.2 sürümüne güncelledik.
Çözülmüş.Android gibi belirli kategorilere girişlerde neden çoğu zaman yavaşlık yaşanıyor? Bu sorun da çözüldü mü acaba bu güncelleme ile?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.