Sebastian Mielitz
Picopat
Az önce intenetimi 500 Mbps yaptım. Site açılmadı bende turcellden kaynaklı zannettim. Sorun globalmiş Wayback Machine'ye atıyor otomatik.
Hocam, kisisel bilgilerimiz calmak icinmi ve siteyimi ele gecirmek istiyorlar, kotu bir sey yok degilmi hocam, bir kaybiniz yok?DDoS oldu arkadaşlar, bu hafta ikinci büyük saldırı. Geçen sefer olan saldırının iki katı büyüklükte başladı ve çok uzun sürdü. Şu an güvenlik daha yüksek, sistem tekrar hızlı şekilde çalışıyor. Tekrar olursa tekrar düzelteceğiz. Bu sefer dikkatimi çeken ana saldırı bölgelerinden biri Fransa oldu.
DDoS oldu arkadaşlar, bu hafta ikinci büyük saldırı. Geçen sefer olan saldırının iki katı büyüklükte başladı ve çok uzun sürdü. Şu an güvenlik daha yüksek, sistem tekrar hızlı şekilde çalışıyor. Tekrar olursa tekrar düzelteceğiz. Bu sefer dikkatimi çeken ana saldırı bölgelerinden biri Fransa oldu.
Hocam, kisisel bilgilerimiz calmak icinmi ve siteyimi ele gecirmek istiyorlar, kotu bir şey yok degilmi hocam, bir kaybiniz yok?
Elinize sağlık abi kolay gelsin bu site olmasaydı birçok soruma yanıt bulamazdım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz.
Mesaj 1 yıl önce yazılmış.
Son birkaç gündür bu şekilde.Site bayağı bir yavaş şu anda.
Technopat Sosyal'e girerken 503 hatası aldım. Technopat çöktü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.