Technopat çok kötü bir yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Sosyal Türkçe'ye en özen gösteren forum.
Tabi sen ve senin gibiler ne anlar.

Bence siz durmayın burada insanların vaktinide boşuna çalmayın.Kaliteden anlamayan insanlara zaten bu forum fazla efendim iyi günler.

Türkçemizi doğru kullanmak konusunda gerçekten insanların bir kıtlığı söz konusu. Ben de zamanında nokta koymadığım için 2 gün ceza yediğimde çok sinirlenip aynı tepkiyi vermiştim. Fakat düşününce bunun gerekli olduğu, gençlerin toplandığı böyle alanlarda yazım kurallarının bu kadar katı olmasının,bu durumun düzelmesinde büyük rol oynayacağı konusunda hemfikir oldum. Kısacası güzel kardeşim; öğrenmek istediğin kadar bilgi sahibi olursun. Türkçeyi düzgün kullanmadın diye sana ceza verilen bir forumdan yandaş toplayıp gitmek istiyorsan bu senin dar görüşündendir. Hayatta başarılar. Umarım kendini geliştirmeyi öğrenebilirsin.

Attan inip eşeğe binmenin bir manası yok. Yolunuz açık olsun.
Edit: Değerli sosyal kullanıcıları aşağılamak için yazdığım bir şey değil bu. Sadece tecrübe ve emek karşılaştırması yapmak istedim.

Yazım kuralları biraz katı fakat forumdan bıktıracak düzeyde değil. Burada konu açmak yerine sessiz bir şekilde ayrılabilirdiniz. Sizi kimse zorla burada tutmuyor.

Konuyu okuyunca bana bir gülme geldi. Bir şeyler yazacaktım ama ceza almak istemiyorum şimdi hiç yoktan.

Denetim, düzen iyidir ve gereklidir. Yaşınız biraz küçük galiba. İleride bunu daha iyi anlarsınız.

Başarılar diliyorum size. Doğruyu bulmanız dileğiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…