Technopat çok kötü bir yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazım kuralları biraz katı fakat forumdan bıktıracak düzeyde değil. Burada konu açmak yerine sessiz bir şekilde da ya gidebilirdiniz.

Bence katı değil olması gereken de istersen Avrupa'da yapılan dil araştırmalarına bak bence adamlar da bu durumun çok önemli olduğunu savunuyorlar tam yerinde.
Ayrıca düzelt butonu da boşuna değil yani üç kere tıklamak zor olmasa gerek.

Sizin gibi onlarca kişi gelip geçiyor bu forumdan. Bu dediklerinize rağmen büyüyoruz. Hatta geçenlerde tekrardan Alexa ilk 100 sıralamasına girmiştik. Trafik de orantısız bir şekilde arttı, öyle ki yönetim dahi yeni sunucu kurulumunu önce çekti.

Rakamlarla konuşalım efendim, içi boş düşüncelerle değil. Diğer forumlardaki kıymetli ve bilgili insanlara saygım sonsuz. Fakat denetim sistemi olmayan forumların halini çok iyi biliyoruz.

Bence katı değil olması gereken de istersen Avrupa'da yapılan dil araştırmalarına bak bence adamlar da bu durumun çok önemli olduğunu savunuyorlar tam yerinde.
Ayrıca düzelt butonu da boşuna değil yani üç kere tıklamak zor olmasa gerek.

Bazen yanlışlıkla tek nokta yerine iki kere tıklıyorsun iki nokta oluyor. Bundan da uyarı alınabiliyor. Düzelt butonuna gelecek olursak insanlık hali unutabiliriz.

Arkadaşlar dediğim gibi Technopat çok kötü bir site yazdığınız her şeye ceza alıyorsunuz onay bekleme saçmalığı falan var gelin donanım arşivi foruma katılın gerçekten arkadaşlar çok yardımcı oluyor.
Konuyu açtığınızda en fazla 7dk içinde cevap veriyorlar.
Seni özleyeceğiz reis.

Arkadaşlar dediğim gibi Technopat çok kötü bir site yazdığınız her şeye ceza alıyorsunuz onay bekleme saçmalığı falan var gelin donanım arşivi foruma katılın gerçekten arkadaşlar çok yardımcı oluyor.
Konuyu açtığınızda en fazla 7dk içinde cevap veriyorlar.
5 tane yazım yanlışı yapıp, yazdığınız her şeye ceza alıyorsunuz demesi de komik açıkcası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı