Technopat çok kötü bir yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oğlum sen neyin peşindesin? Türkçe kullanma kardeş ceza almak istemiyorsan. Bak örnek vereyim mesela. Yallah. Arapçadır. Ceza da almazsın hem.
 
Technopat'ta konunuz genel onaya açıldıktan 10 dakika içinde en az 3 4 arkadaş tarafından cevaplanıyor.
 
Yazım kuralları olabilir ama yanlış anlaşılmaktan daha kötü olamaz diye düşünüyorum. Ben geldiğimden beri birçok sorunumu çözdüm ve bayağı bir bilgi öğrendim. Technopat kaç yıldır olan ve forum konusunda bayağı deneyimli. Hem yorum yazarken yazım denetimi var yine düzeltebilirsiniz.
 
Yaşı daha küçük bir arkadaşımız. Foruma yeni katılmış sayılır. Sistem toplama için konular açmış, yanıt alamamış. Siniri bu yüzden. Verilen cevaplar bence açılan konudan daha üzücü. O zaman git gibi söylemleri hiç doğru bulmuyorum. Umarım ayrılmazsın ve sorularının cevabını bulabilirsin.
 
İlgi çekmek için daha kolay yollar var. Onları burada anlatmayayım şimdi.
 
2 aylık forumla 10 yıllık forumu karşılaştırmanıza mı gülsem konu sahibini ciddiye alıp cevap vermenize mi gülsem bilemedim.

İki forumun da kötü ve iyi yanları var. Ancak her zaman derim, Türkçe imla kuralı bu foruma özel olduğu için bu gerekçeyle forum eleştirilemez. Konu sahibinin kullandığı yöntem ise bu.

Keşke konu sahibine söyleyeceklerinizi tatlı bir dille söyleseydiniz de forumun üyelerinin de kalitesini gösterseydiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…