Technopat çok yavaş çalışıyor!

Site sürekli insan doğrulaması istiyor ve aşırı yavaş çalışıyor. Kağnı hızında resmen.

Sorun nedir?
Haftanın 4,5 günü böyle oluyor, ya saldırı ya da bakım oluyor da saldırı olduğuna pek inanmıyorum. Valla 20,30 saniye bir mesajın açılması veya yüklemeye çalışmasını beklemek harbiden çok sinir bozucu.

Haftanın 4,5 günü böyle oluyor, ya saldırı ya da bakım oluyor da saldırı olduğuna pek inanmıyorum. Vallahi 20,30 saniye bir mesajın açılması veya yüklemeye çalışmasını beklemek harbiden çok sinir bozucu.

Bakımla ilgisi yok bakım dediğin 1 günlük bir şey. Siteye DDoS saldırısı yaptıkları için böyle ağır oluyor. Birkaç tane çapulcu kendini "hacker" olarak adlandırdıkları için siteye çökmeye çalışıyorlar. Ah o saldıranlar bir elime geçse onlara yapacakları mı biliyorum da neyse.

Bakımla ilgisi yok bakım dediğin 1 günlük bir şey. Siteye DDoS saldırısı yaptıkları için böyle ağır oluyor. Birkaç tane çapulcu kendini "hacker" olarak adlandırdıkları için siteye çökmeye çalışıyorlar. Ah o saldıranlar bir elime geçse onlara yapacakları mı biliyorum da neyse.
Haftasonu sabah saat 8:50 de işi gücü bırakıp siteye mi saldırıyorlar yani. Sitede konu görüntülerken veya yorum yaparken kanser oldum.

Yani bu ne zaman çözülecek mod arkadaşlardan biri görse cevap verse çok iyi olur aslında. Harbiden forumdan soğutacak cinsten yavaşlıkta demin bir konuya gireyim dedim oyun önerisi için, 3 dk sonra açıldı şaka gibi gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bu ne zaman çözülecek mod arkadaşlardan biri görse cevap verse çok iyi olur aslında. Harbiden forumdan soğutacak cinsten yavaşlıkta demin bir konuya gireyim dedim oyun önerisi için, 3 dk sonra açıldı şaka gibi gerçekten.

Şu an devam ediyor hala, girmek için 20 saniye bekliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı