Daha fazla  

- Meslek
- Technopat
- Profil Kapağı
- 1523300036
Selam arkadaşlar, bir ton konu açılıyor zaten, yanıtlıyorum denk geldikçe. Arada profil mesajı ya da Twitter durum güncellemesi de oluyor. İnternetin temel sorunu bir mesajı bütün internete gösteremememiz  Etiketleyin, buradayım, online görünmesem de bildirimlerden de bakıyorum.
 Etiketleyin, buradayım, online görünmesem de bildirimlerden de bakıyorum.
Mevcut hostingde çok sorun yaşadık, 11 ay önce sipariş ettiğim yükseltme yapılmamış, sunucuda da sorun oldu ama esas mesele siber saldırılar oldu. Bu konuyla ilgili önümüzdeki ay bir video gelebilir.
Bu hafta her gün farklı bir sorun vardı, bir gün bantgenişliği düştü Türk Telekom arızası olmuş, bir diğer gün saldırı oldu. Ancak esas mesele yıl boyu devam eden saldırılar oldu, buna önlem olarak birkaç farklı işlem yaptık. İşe yarayanları kullanıyoruz, işe yaramayanları eliyoruz.
Benim tahminim haftaya temize, düze çıkarız, sonrası yükseltme.

Mevcut hostingde çok sorun yaşadık, 11 ay önce sipariş ettiğim yükseltme yapılmamış, sunucuda da sorun oldu ama esas mesele siber saldırılar oldu. Bu konuyla ilgili önümüzdeki ay bir video gelebilir.
Bu hafta her gün farklı bir sorun vardı, bir gün bantgenişliği düştü Türk Telekom arızası olmuş, bir diğer gün saldırı oldu. Ancak esas mesele yıl boyu devam eden saldırılar oldu, buna önlem olarak birkaç farklı işlem yaptık. İşe yarayanları kullanıyoruz, işe yaramayanları eliyoruz.
Benim tahminim haftaya temize, düze çıkarız, sonrası yükseltme.

Son düzenleme: