Technopat çok yavaş çalışıyor!

Umarım bir gün çözülür şu problem. Foruma giriyorum, ilk tıkladığım şeyin açılması 10-20 saniye sürünce direkt kapatıyorum. Ya da direkt forumun yüklenmesi o kadar sürüyor. Technopat'a hiç giresim gelmiyor 2 aydır.

Umarım bir gün çözülür şu problem. Foruma giriyorum, ilk tıkladığım şeyin açılması 10-20 saniye sürünce direkt kapatıyorum. Ya da direkt forumun yüklenmesi o kadar sürüyor. Technopat'a hiç giresim gelmiyor 2 aydır.

Bu çok uzun zamandır devam ediyor. Artık düzeleceğini sanmıyorum. Böyle gidecek. Hayır birkaç yıl önce sözde yeni sunucuya geçildi hala aynı sorun.

Çoluk çocuk siber saldırı yapipda müdahale edemiyorsak vay halimize. Herkesin elinde bir bilgisayar ben hackerim site patlatırım bilmem neyi yaparım bak bilgilerini bulurum diye diye tehditkar konuşmalar. Bunların çoğunu asmak gerekiyor. 11 milyon siber saldırı nedir ya şaka gibi gerçekten. Ayrıca Recep Baltaş bu sitede varken bu kadar sık bu site çökmuyordu Techolay niye çökmuyor o zaman? Aynı alt yapıyı kullanmiyor musunuz ikiniz de? @Ali Güngör tepkim biraz sert olmuş olabilir kusura bakmayın ama sonuç olarak bir konu açmaya çalışıyoruz 10 saniye geçiyor aradan hemen DNS hatasi yok bilmemle hatasi. Bu yüzden üye kaybedebilirsiniz. Gece 12'den sonra site komple patlıyor. En sonunda Recep Baltaş Technopat'a geri dönsün diye konular açılmaya başlanabilir. Sizde ilgileniyorsunuz farkindayim ama bu adam varken özellikle @Enes3078 Bu arkadaşta varken bu kadar gerçekten sık çökmeler olmuyordu. Bence bu ikili harikaydı.

Siz de ilgileniyorsunuz farkindayim ama bu adam varken özellikle @Enes3078 bu arkadaş da varken bu kadar gerçekten sık çökmeler olmuyordu. Bence bu ikili harikaydı.

Düzeltmek isterim, Technopat'ta yönetici kadrosunda yer almadım. Süper Moderatörlük yaptım. Techolay'ın çökmemesinin nedeni de yine kendi yazmış olduğum güvenlik duvarı önlemleri. Vaktim oldukça geliştiriyorum, bu alanda hizmet satmaya bile başladım denebilir. İhtiyacı olan çekinmeden yazsın aynı hizmeti veya teklif edilen ücret doğrultusunda daha yüksek bir hizmeti sağlarım.

Techolay'ı yönettiğim esnada onlarca optimizasyon işlemleri gerçekleştirdim ve sitenin hızlı yüklenmesi için birçok ayar/entegrasyon yaptım. Bunları da yine hizmet olarak yer aldığım şirkette insanlara sağlamaya devam edeceğim 👍

Technopat'a da dilerlerse DDoS koruması ve web site optimizasyonu konularında hizmet sağlayabilirim açıkçası. Kendileri talep ederlerse konuşulur ve sağlanacak hizmetlerde anlaşılır.

Yeni sunuculara 8 Ocak 2025 itibariyle geçtik. 1 değil 3 taneyle başladık. Biri ek gecikme katınca şimdi tekrar bir düzenleme geldi.

Özetle şikayetler üzerine sunucu ve servis sağlayıcı yani Hosting'de değişiklik yaptık arkadaşlar. Halen eski veri merkezinde olan sunucumuz şu an kapalı, onu da taşıyacağız.

Güncelleme: Hızlansın diye güncellemeler yapıldı. Devamı gelecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı