Technopat Driver Güncelleme Hizmeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir konuda bilgi almak istiyorum ben forumunuza yeni üye oldum ve bu uygulamanızdan yararlanmak istiyorum ancak Sayın Recep Baltaş'ın dediği gibi 200 mesajım yok ne yapacağım?

Sayın Egemen bey çok teşekkür ederim size ve Technopat ailesine hizmetinizden yararlanıyorum ve değer görmek beni çok mutlu ediyor açıkçası. Teşekkürler Technopat!

Ben de alabilir miyim acaba ?

- - - Güncellendi - - -

Merhaba. Yardım alabilir miyim acaba? Ben şimdi nasıl indireceğim? Marka SONY ama sitede ASUS FUJITSU vb. de var. Onları mı yukleyecegim? Birde nasıl hepsini mi güncelliyeceğim? Ayrıca sadece SONY mi yükleyim? Ve win8 mi yükliyeceğim?
KrQJym.png

Hizmeti kullanmak istiyorum. Teşekkürler.

Ben de alabilir miyim acaba ?

- - - Güncellendi - - -

Merhaba yardım alabilirmiyim acaba ben şimdi nasıl indireceğim marka SONY ama sitede ASUS FUJITSU vb. de var onlarımı yukleyecegim birde nasıl hepsinimi güncelliyeceğim ayrıca sadece SONY mi yükleyim ve win8 mi yükliyeceğim
KrQJym.png

Diğer markaların sunmuş olduğu driverları indirebilirsiniz. İșletim sistemi genelde uyumlu oluyor zaten. O konuda herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Güncel driverlar Windows 8 ve 8.1 uyumlu oluyor çoğunlukla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı