Technopat Driver Güncelleme Hizmeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OSTANA

Hectopat
Technopat Driver Güncelleme Hizmetinden yararlanmak istiyorum fakat yazma iznim olmadı için alamıyorum. Bu hizmetten bende faydalanmak istiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
TDGH nedir? Technopat Driver Güncelleme Hizmeti diye bir hizmet mi var? Ben neden bilmiyorum :) Bilenler açıklayabilirse çok memnun olurum, zira güncel bilgisayar her zaman daha iyidir.

Peki hangi programla güncellenebilir. MSI GT70 Notbookum varda bazı programlar güncel değil.

"Hizmet yenilenene kadar konu kapanmıştır. Hizmetin süresi şimdilik dolmuştur." Bu hizmet tekrardan sunulursa gerçekten en çokta biz Casper kullanıcılarının işine yarar.

Technopat Driver Güncelleme Hizmeti yakın zamanda yeniden başlatılacak gibi görünmüyor.

GT70 model cihazınız için zaten bu tür hizmetleri değil direk üreticinin sitesinden sürücülerini indirmelisiniz. Bu hizmeti eski makinelere sahip kişiler için veriyorduk daha çok.
Buradan GT70'in tam modelini yazarak en güncel sürücüleri edinebilirsin.

Ben DriverPack Solution kullanıyorum, ama ne kadar güvenilir emin değilim. Benim ki üşengeçlikten yani. En güzeli kendinizin donanım kimliği ile bulmanız. Bu da kendi sitesi sağdan soldan virüs dolu programları indirmeyin. (y)
DRP yeni makineler için iyi değil, içerisinde virüs barındırıyor. Kurduğu uygulama dosyalarının içine virüs enjekte edilmiştir. Sadece eski makinelerde sürücü için kullanılmalı. Eski dediğim ise 6 ve üstü makineler için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı